Haberler

Dünya bu transferi konuşacak! Luis Suarez'in menajeri, Süper Lig devleriyle masaya oturdu

Güncelleme:

La Liga ekibi Atletico Madrid'den ayrılmaya hazırlanan dünyaca ünlü yıldız Luis Suarez, Süper Lig'e geliyor. Uruguaylı golcü için Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin devrede olduğu öğrenilirken, menajerinin Süper Lig devleriyle görüştüğü ifade edildi.

Bu sezon şampiyonluk yarışının uzağında kalan Fenerbahçe ve Beşiktaş, yeni sezon için çalışmalara başladı. Kadrosunu kaliteli isimlerle güçlendirmek isteyen Süper Lig devleri gündemine Atletico Madrid'den ayrılma hazırlığı yapan dünyaca ünlü golcü Luis Suarez'i aldı.

Dünya bu transferi konuşacak! Luis Suarez'in menajeri, Süper Lig devleriyle masaya oturdu

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ KARŞI KARŞIYA

Takvim'in haberine göre, Fenerbahçe yönetiminin bu durumdan pek de hoşnut olmadığı da gelen haberler arasında. Ancak Beşiktaşlı kurmayların kendilerinin Suarez ile daha önce ilgilendiklerini iddia ettikleri de ifade ediliyor. Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'ın Uruguaylı golcü için ciddi bir kaynak ayırdığı ve transfer savaşının yeni döneme damgasını vurabileceği ifade ediliyor. 35 yaşındaki Luis Suarez için iki dev kulüp sezon sonunda karşı karşıya gelecek. Uruguaylı yıldızı iki takım da çok istiyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Luis Suarez Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı?
500

Yorumlar (2)

SEDAT AYBERK:

Adam mumya oldu dünyaya ses getirecekmis ona vereceğiniz parayı bana verinde yiyim çatır çatır nede olsa ondanda Türkiye'de bı cacık olmaz

32
3
yanıtYanıtla
Ali :

Aynen Sedat kardeş. Fazla verirlerse parayı kırışak. :D Hatta bundan vampirlik öğrenilir; futbolculara kötü örnek olur. :D

yanıt14
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title