Haberler

DPÜ'de Jandarma Şehitlerine Vefa Kupası Voleybol Turnuvası

Güncelleme:

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin (DPÜ) öğrenci toplulukları arasında düzenlenen Jandarma Şehitlerine Vefa Kupası Voleybol Turnuvası Kariyer ve Gelecek Topluluğu'nun şampiyonluğu ile sona erdi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin (DPÜ) öğrenci toplulukları arasında düzenlenen Jandarma Şehitlerine Vefa Kupası Voleybol Turnuvası Kariyer ve Gelecek Topluluğu'nun şampiyonluğu ile sona erdi.

Evliya Çelebi Yerleşkesindeki spor alanlarında Proje Eğitim ve Kültür Topluluğu tarafından düzenlenen etkinliğe Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Analitik Düşünce, Asya-Pasifik, DUSCART, Engelsiz Hayat, Fotoğrafçılık ve Sinema, İnovasyon ve Liderlik, İnşaat, Kariyer ve Gelecek, Kimya Bilimi, Lösemili Çocuklara Fayda, Matematik, Bilim ve Eğitim, Proje Eğitim ve Kültür, Risk, Şehit Kütüphaneleri, Toplum Gönüllüleri ve Vücut Geliştirme olmak üzere 16 öğrenci topluluğu katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı ve Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, DPÜ PEKT olarak böylesi anlamlı bir organizasyona liderlik etmekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Topluluk olarak hassasiyetimiz yüksek ve kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.

Turnuvanın FEF Voleybol Sahası'nda düzenlenen ve Analitik Düşünce ile Kariyer ve Gelecek topluluklarını karşı karşıya getiren final maçını Vali Vekili Fikret Zaman, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, Rektör Vekili Prof. Dr. Özer Aydın, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Murat Kırbaç, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, akademik ve idari personel, öğrenciler ve davetliler izledi.

Karşılaşma öncesinde Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'ın gönderdiği mesaj okundu. Rektör Kızıltoprak mesajında," Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılında, Üniversitemiz olarak Jandarma Şehitlerimizi anma adına 16 öğrenci Topluluğumuzun gerçekleştirmiş olduğu Jandarma Şehitleri Vefa Kupası turnuvası kapsamında yarışan tüm topluluklarımızı tebrik ediyor, böylesi anlamlı bir sebepten ötürü bir araya gelmelerini kutluyorum. Milli güvenliğimizin teminatı olan Jandarma Teşkilatımız 1839 yılından beri ülkemizin güvenliği, huzuru ve istikbali için canla başla mücadele etmektedir. Saygıdeğer misafirlerimize, kıymetli öğrencilerime selamlarımı iletiyor, turnuva finalinin hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Final karşılaşmasını 2-0 kazanan Kariyer ve Gelecek Topluluğu turnuvayı şampiyon tamamladı. Karşılaşmanın ardından şampiyon takım ödülünü protokol üyelerinin elinden aldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Dumlupınar Voleybol Jandarma Kütahya Jandarma Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

title