Haberler

Döşemealtı Hipodrom koşusunu 'Kübra Hanım' kazandı

Güncelleme:

Türkiye'nin 10. hipodromuna ev sahipliği yapan, Antalya'nın Döşemealtı ilçesi adına düzenlenen Döşemealtı Belediyesi Koşusu'nu Kübra Hanım isimli atla jokey Mehmet Akyavuz kazandı.

Türkiye'nin 10. hipodromuna ev sahipliği yapan, Antalya'nın Döşemealtı ilçesi adına düzenlenen Döşemealtı Belediyesi Koşusu'nu Kübra Hanım isimli atla jokey Mehmet Akyavuz kazandı.

Antalya Hipodromu'nda sezonun 11. yarış gününde gerçekleşen koşuya (KV-7/D), 3 yaşlı 8 dişi İngiliz tayı katıldı. Abdurrahman Polat'ın sahibi, Salih Yıldızer'in de yetiştiricisi olduğu Kübra Hanım (Win River Win - Doctor's Soul / Sea Hero) jokeyi Mehmet Akyavuz'la galibiyete uzanmayı başardı. Sebahattin Topal antrenesindeki doru dişi tay, son startında Adana'daki Şartlı-5 koşudan birincilikle ayrıldı.

Bin 400 metre kum pistte koşulan Döşemealtı Belediyesi Koşusu'nu; Kupon (Scarface - Bertinoro / Bertolini) ikinci, Latifa Three (Justenuffhumor - Latifa One / Dunkirk) üçüncü, Bohemian Rhapsody (Three Valleys - Queen To Queen / Sri Pekan) dördüncü, Tangül Hanım (Değirmendereli - Sahra / George Thomas) da beşinci sırada tamamladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi koşusunu ise 3 numaralı Kuzey Yağmuru kazandı.

Kübra Hanım için koşudaki bitiriş derecesi 1.27.62 olurken, farklar 5 Boy - Burun - Burun - 3 Boy şeklinde sonuçlandı. Döşemealtı Belediye Koşusu'nda talihsiz bir an yaşandı. Koşuyu 2. sırada sürdüren son saniyelerde Medicane isimli at düştü. Koşudan sonra yapılan törende, kazanan safkanın sahibi Abdurrahman Polat'a kupasını, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç takdim etti. Kazanan tayın antrenörü Sebahattin Topal'a ise plaketini Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özder verdi.

Şeref Tribünü'nde düzenlenen törende Belediye Başkanı Turgay Genç, safkanın jokeyi Mehmet Akyavuz'a da bir plaket takdim etti. Başkan Genç, "Yarışı kazanan jokeyi tebrik ediyorum. Kaza geçiren jokeye ise geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kulüp Başkanı Serdal Adalı, Genel Sekreter Ahmet Özbelge ve Genel Müdür Tuncel Aydın da katıldı.

Türkiye'nin 10. Hipodromu olan Antalya Döşemealtı Hipodromu bugün anlamlı iki yarışa ev sahipliği yaptı. Döşemealtı Belediyesi Koşusu'nu Kübra Hanım isimli atla jokey Mehmet Akyavuz kazandı. Koşu sonunda Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, at sahibi Abdurrahman Polat ile jokey Mehmet Akyavuz'a plaket verdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Turgay Genç Döşemealtı Türkiye Antalya Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title