Haberler

Domenec Torrent'in basın toplantısı olay oldu! Galatasaray taraftarı duyduklarına inanamadı

Güncelleme:

Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör domenec Torrent karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Oyundan memnun olduğunu belirten Katalan hoca, "Bence çok dengeli bir maçtı. İlk yarıda daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Biraz daha üstündük. Ama ikinci yarıda da çok pozisyon bulduk diyebilirim" dedi. Öte yandan Torrent, 1 sene daha Galatasaray'da kalacağını açıkladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Başakşehir ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Katalan hocanın, oyundan memnun olduğunu belirtmesi sarı-kırmızılı taraftarları sinirlendirdi.

"BİRAZ DAHA ÜSTÜNDÜK"

Domenec Torrent yaptığı açıklamada, "Bence çok dengeli bir maçtı. İlk yarıda daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Biraz daha üstündük. Ama ikinci yarıda da daha çok pozisyon bulduk diyebilirim" dedi.

"OYUNDAN MEMNUNUM"

Emre Belözoğlu'nu da tebrik eden Torrent, "Şu anda ligde en formda takımlarından birine karşı oynadık. Antrenörleri Emre'yi tebrik ederim. Biraz da sakatlıklardan dolayı oyuncular konusunda doğaçlamaya gitmek durumunda kaldık. Fakat oynadıklarından ben memnunum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Domenec Torrent Galatasaray Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title