Haberler

Doktordan Açıklama: Fenerbahçe Otobüsü Şoförünün Durumu İyi

Güncelleme:

Doktor Özlü, yaralanan şoförün iyi olduğunu duyurdu, "Hayati fonksiyonları yerinde. Şu an cerrahi müdahale gerekmiyor. Metal parçalarını emniyete teslim ettik." dedi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Fenerbahçe otobüsüne yönelik silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Şu anda yoğun bakım ünitesinde takip ediyoruz. Hayati fonksiyonları yerinde" dedi.

Özlü, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırının ardından yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan otobüs şoförü Kıran'ın durumuna ilişkin gazetecilere açıklama yaptı.

"SOLUNUM CİHAZINA BAĞLI"

Kıran'ın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirten Özlü, "Şu anda yoğun bakım ünitesinde takip ediyoruz. Hayati fonksiyonları yerinde, nabzı, solunumu yeterli. Makineye bağlı entübe edilmiş halde bize gelmişti, dolayısıyla solunum cihazına bağlı tedavisi devam ediyor. Bugün itibarıyla bu şekilde takip etmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

"ŞU ANDA CERRAHİ MÜDAHALE GEREKMİYOR"

Hastanın doku iyileşmesine bağlı biraz daha kendisine gelmesini beklediklerini dile getiren Özlü, Pazartesi günü itibariyle uyandırmayı deneyebileceklerini söyledi.

Özlü, şu anda cerrahi bir müdahalenin gerekmediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ama ilerleyen günlerde belki içerideki o metal parçaları almak gerekebilir. İyiye gidiyor şu anda durumu. İlaç verip uyuttuğumuz için hastanın bilinci şu anda kapalı, makineye bağlı olduğu için de uyutmayı tercih ediyoruz. Uyanınca hareket eder, makineyle uyumsuz olur, stres yaşar. Bu da o doku iyileşmesi sürecini olumsuz etkiler. Bu bakımdan uyuması hasta için şu anda gerekli. Uyutuyoruz, yoksa bilincinde birşey olduğundan değil. O yüzden hastayla iletişim kurmuyoruz."

"METAL PARÇALARI EMNİYETE TESLİM ETTİK"

Prof. Dr. Özlü, hastanın vücudundan çıkan parçaların teknik bir konu olduğunu anlatarak, "Ben bir hekim olarak o konuda yorum yapamam. Birtakım metal parçalar çıkardık, o parçaları emniyet güçlerine teslim ettik. Onlar sanıyorum bu konuda inceleme yapıp sizi aydınlatacaklardır ama ben 'saçma mıydı kurşun muydu' diye yorum yapamam" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500

Yorumlar (12)

pirmeyremmobilWeb@haberler.com:

Sofore çok üzüldum.Allah şifa versin.

4
0
yanıtYanıtla
herkes işini iyi yapsın seçim arefesi:

bu ülkede herkes görevini ypacak hukuk dışına çıkan silah kullanıyorsa bunu hukuken emniyet kuvvetleri hukuk da yer alan yetkisine dayanarak gerekirse silahla bertaraf etmesi lazım. biz öğrenciysek okuyacağız çalışansak iş yapacağız yöneticiysek işimizi takip edeceğiz . korumaksa görevimiz koruyacağız

3
0
yanıtYanıtla
cemo:

niye yapamazsın arkadaş. hayatında saçma ya da kurşun görmedin mi hiç? saçma ile kurşunu ayırt edemez mi hiç doktor? teknik konuymuş yesinler sizin teknik konunuzu?

3
0
yanıtYanıtla
Habip Mobil-ANDROID:

iş bu kadar vahim ise, bu olayın sorumlusu derhal bulunup toplu katliama teşebbüsden gerekli işlem yapılmalıdır.olay geniş kapsamlı olarak incelenmeli ve sonuç ortaya çıkarılmalıdır.

3
0
yanıtYanıtla
ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETİN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Trabzonda 78 tane belediye var. Kucucuk koyleri bile belediye yapip bir suru memur almislar. Devletin mali deniz yemeyen keriz.

3
0
yanıtYanıtla
AZO:

SUÇSUZLARIN NE GÜNAHI VAR. AMA O 1 VE 20 NUMARA VARYA

2
1
yanıtYanıtla
Türk AKıncılarıMobil-ANDROID:

misafirlige gitmek böyle olurmu konuk dediğin bu kadar konusurmu

1
1
yanıtYanıtla
DurMobil-IOS:

Başlığı hiç beğenmedim.

1
1
yanıtYanıtla
Vatansever mücahidMobil-IOS:

İyi şükür olay derhal aydınlatılmalı

1
0
yanıtYanıtla
ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETİN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Trabzonda 78 tane belediye var. Kucucuk koyleri bile belediye yapip bir suru memur almislar. Devletin mali deniz yemeyen keriz.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title