Haberler

Dikili Cup Ayak Tenisi Turnuvası için geri sayım

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Dikili Belediyesi işbirliğinde Dikili Cup Ayak Tenisi Turnuvası 18-19 Haziran tarihlerinde düzenlenecek.

Şehit Sami Akbulut Caddesi'nde yer alan 75. Yıl Parkı'ndaki etkinlikte birbirinden değerli sürpriz konuklar da yer alacak.

Yıldızlar sahada

Turnuvanın final maçı öncesi İzmir'in yetiştirdiği ve Türk futboluna armağan ettiği isimler gösteri maçı düzenleyerek turnuvaya renk katacak. Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Altay'da forma giyen Ramazan Kurşunlu, Altay, Denizlispor, Konyaspor'da forma giyen Fatih Egedik, Akhisarspor, Bursaspor, Altay'da forma giyen Merter Yüce, Fenerbahçe, Bursaspor, Adanaspor'da forma giyen Çetin Kılıç ile Karşıyaka ve Göztepe'de forma giyen Nail Dinçer turnuvada top koşturacak isimler olacak.

Pandemi kuralları çerçevesinde

32 takımın yer aldığı turnuvada Dikili ve komşu ilçelerden 128 oyuncu hünerlerini sergileyecek. Pandemi kurallarına uyularak gerçekleşecek turnuvada her bir takım 3 as oyuncu, 1 yedek oyuncudan oluşacak. Maçlar 1 set 15 sayı üzerinden oynanacak. 2 seti üst üste kazanan maçın da galibi olacak.

Spora destek

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, salgın tedbirlerinin hafifletilmesinin ardından güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapacaklarını belirterek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer'in desteğiyle ve spora gönül veren tüm vatandaşlarımızın katılımıyla Dikili Cup Ayak Tenisi Turnuvamızı düzenleyeceğiz. Her alanda başarıya koşan bir ilçe için çalışmalarımız sürerken, sporda da adından söz ettiren bir Dikili hedefimiz var. İzmir Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle bu hedefimize de ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 2 gün boyunca kıyasıya rekabetin olacağı ama sonunda dostluğun kazanacağı bir turnuvayı hep birlikte yaşayacağız. Emeği geçen herkese teşekkür eder, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Spor

Adanaspor Konyaspor Dikili İzmir Haberler

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Bakmadan Geçme

İsmail Yüksek hangi takımda oynuyor? İsmail Yüksek hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Hakan Çalhanoğlu hangi takımda oynuyor? Hakan Çalhanoğlu hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? 11 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Samet Akaydın hangi takımda oynuyor? Samet Akaydın hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Merih Demiral hangi takımda oynuyor? Merih Demiral hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? 11 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Ahmetcan Kaplan hangi takımda oynuyor? Ahmetcan Kaplan hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? 11 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 11 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 11 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

title