Haberler

Diego Costa, Barcelona Konusunda Griezmann'ı Uyardı: Gidersen Geri Gelemezsin

Güncelleme:

Atletico Madrid'in golcü futbolcusu Diego Costa, Barcelona'ya transferi gündemde olan Griezmann'a, "Atletico'dan Barcelona'ya gidersen bir daha dönemezsin" dedi.

Sezonun bitmesiyle Atletico Madrid'den ayrılıp Barcelona'ya transfer olacağı iddia edilen Antoine Griezmann hakkında takım arkadaşı Diego Costa'dan uyarı geldi.

"GERİ DÖNÜŞ OLMAZ"

Antoine Griezmann'ın olası Barcelona transferi hakkında konuşan Costa, "Ben ayrıldıktan sonra şanslıydım ki Atletico'ya geri dönebildim. Eğer Griezmann, Barcelona'ya transfer olursa bir daha Atletico'ya dönüşü olmaz. O yüzden kararını iki kez düşünmesi gerek" dedi.

"KALSA DA AYRILSA DA..."

Avrupa Ligi finaline çıkacaklarını hatırlatan İspanyol golcü, "Griezmann, ne yapması gerektiğini bilecek olgunlukta bir oyuncu. Kalsa da ayrılsa da onunla oynamaktan mutluyum. Önümüzde bir final maçı var ve bu finale odaklandığını görebiliyorum. Bizimle beraber kupayı kazanmak istiyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Antoine Griezmann Atletico Madrid Diego Costa Barcelona Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Bozoklu Haluk:

Reiz bir eyyyyy çeker

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bir daha geri gelemezsin ne demek oluyor ? kendisi degil miydi chelsea transfer olup sonra geri atletico`ya gelen ? yoksa ben mi yaniliyorum yani demek istiyor madrid`den barcelona`ya gidip geri gelemez ?

0
2
yanıtYanıtla
Brütüs:

Demek istediği, Madrid, Barcelona şehirlerinin rekabeti. Katalan ve Endülüs rekabeti de olabilir.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ya katalunya ile ilgili ima yapmış. bizim haberciler de çok güzel yorumlamışlar her zaman ki gibi. Costa ispanyol haliyle barcelonayı ayrılıkçı olarak görüyor. Gidersen oraya(barcelona. ama reale gitse sorun olmaz emin olun. ) seni düşman belleriz demeye getirmiş işte.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title