Haberler

Önce derbiyi izleyecek, ardından masaya oturacak! Galatasaray son yılların en büyük transferini yapıyor

Güncelleme:

10 gün önce menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerilen Juventus'un 23 yaşındaki star forveti Moise Kean, adım adım Aslan oluyor. Yarınki derbide davetliler arasında Kean'in temsilcisi de var. Transfer görüşmeleri İstanbul'da devam edecek.

Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray, transferin de şampiyonu olacak gibi gözüküyor. Mauro Icardi, Dries Mertens, Juan Mata, Lucas Torreira, Sergio Oliveira gibi isimleri bünyesine katarak sezon sonu şampiyonluk ipini göğüsleyen Aslan, yine yıldızları gözüne kestirdi.

HABER MENAJERİNDEN GELDİ

Juventus'un 23 yaşındaki yıldızı Moise Kean, menajerler tarafından Galatasaray'a önerildi. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin yaptığı ilk görüşme olumlu geçti. Futbolcunun temsilcisi Fenerbahçe derbisini izlemeye gelecek ve görüşmeler burada devam edecek. 20 milyon euro piyasa değeri olan futbolcunun satın alma opsiyonuyla kiralanma ihtimali üstünde duruluyor.

Derbiyi izleyip masaya oturacak! Galatasaray, son 10 yılın en büyük transferini yapıyor

MOİSE KEAN NASIL BİR FUTBOLCUDUR?

Moise Kean,saha içinde sürekli açık alan kovalayan, aktif bir forvet. Açık alan bulduğunda patlayıcılığı ile kolayca savunma arkasına sarkıp hücum sonlandırmakta mahir. Aynı zamanda sırtı dönük oyunda bağlantı rolünü de üstlenir. 23 yaşında ve gelişimi devam ediyor. Yüksek fizik gücü ile tamamlayıcı santrfor olarak da oynayabiliyor.

Derbiyi izleyip masaya oturacak! Galatasaray, son 10 yılın en büyük transferini yapıyor

ICARDI VE ZANIOLO'NUN YAKIN ARKADAŞI

Kean, Galatasaray'da forma giyen İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo ile çok yakın arkadaş. Mauro Icardi ile de birlikte top koşturdu. Kean, Zaniolo'nun öğrendikleriyle Galatasaray'dan çok etkilendiği söyledi.

Derbiyi izleyip masaya oturacak! Galatasaray, son 10 yılın en büyük transferini yapıyor

GENÇ YAŞTA ÜST SEVİYE KARİYER

Juventus formasıyla piyasaya çıkan Kean, 2019'da 28 milyon euro bedelle Everton'a transfer oldu. 2019-20 sezonunda PSG'de 1 yıl kiralık olarak forma giydi. 2021'de Everton'dan tekrar Juventus'a kiralık olarak gitti. Kean'i satın alma opsiyonuyla kiralayan Juventus, önümüzdeki ay Everton'a 30 milyon euro ödeme yapacak. 23 yaşındaki kanat-forvet, İtalya Milli Takımı ile çıktığı 12 maçta da 4 gol kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Moise Kean Juventus İstanbul Star Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title