Haberler

Depremin yaralarını sarmaya çalışan Türk insanının mücadelesine Muslera inanamadı: Bu ne yüce bir millet

Güncelleme:

Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, sakatlığı nedeniyle koltuk değnekleriyle NEF Stadyumu'na gelerek yardım çalışmalarına destek oldu. Daha sonra kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Uruguaylı eldiven, "Felaketin ardından ne yüce bir ülke ki hemen aksiyon alarak yardım faaliyetlerini organize etti. Ülkemde böyle bir felaket yaşamamıştım. Buradaki gönüllüler inanılmaz gayretle çalışıyorlar." dedi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen depremin yaralarını sarmaya çalışıyor. Galatasaray bölgeye yardımlarını sürdürürken, sarı-kırmızılıların kaptanı Fernando Muslera, çalışmalara destek olmak için Nef Stadı'na geldi.

"ÜLKEMDE BÖYLE BİR FELAKET YAŞAMAMIŞTIM"

Kulüp televizyonuna açıklamada bulunan Muslera, "Felaketin ardından ne yüce bir ülke ki hemen aksiyon alarak yardım faaliyetlerini organize etti. Ülkemde böyle bir felaket yaşamamıştım. Buradaki gönüllüler inanılmaz gayretle çalışıyorlar.

"BURADA YAPILAN İŞ HARİKA"

Yakından görmek istedim. Türk insanının organizasyonunun benzersiz olduğuna bir kez daha tanık oldum. Müthiş etkileyici görüntüler. Burada yapılan iş harika." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Muslera Nef Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

500

Yorumlar (5)

Doğuş:

Şişirin.Ülkede inşaat terörü var. Buna dur denmeli. Yüce milletin binaları çürük olmaz.

101
49
yanıtYanıtla
by nokta :

bu depem 7,6 olsada yüzeye yakın hissedilen 11 fay hattında olan bu şiddete dayanacak bina yok demiyorum ama çok zor. bence şehir merkezlerini yeni konutlarla beraber taşısın devlet

yanıt39
yanıt2
mastique:

tamam yediden yetmisine herkes seferber oldu.. ama bu gibi seylerle övünmeyi cok seviyoruz ve bir tarafa birakmaliyiz. caliskan ve dürüstlügün önemini bu felakette daha da iyi anlamisizdir diye umuyorum.

83
3
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Evet Muslera, dünya tarihinde eşi görülmemiş bir istiklal mücadelesini kazanmış bu millete böyle musibetler sinek vızıltısı gelir yeter ki şu spor ve siyaset fanatikliği insanımızı kutuplaştırmasın

11
1
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Dogus yüce türk mileti birkac ückagitci danmi ibaret.Her miletin icinde cürükler vatanina ihanet vardir.Türkiyemizde böyle kisiler var maalesef.Teröre destek verenler,insaata ückagitci olan müteahitler onlarda ayni sinifta,muhalefette türkiyenin gizli olan seyleri dis güclere sizdirmasi.

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title