Haberler

Fenerbahçe, 4 sene önce bedavaya gönderdiği Recep Niyaz'a kancayı taktı

Güncelleme:

2015 yılında Fenerbahçe'den ayrılarak Denizlispor'un yolunu tutan Recep Niyaz, gösterdiği performansla dev takımların radarına girdi. 24 yaşındaki oyuncuyu Fenerbahçe, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir istiyor.

Spor Toto 1'inci Lig'de Denizlispor'un elde ettiği şampiyonlukta en büyük pay sahibi olanların başında gelen orta saha Recep Niyaz tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Altyapısından yetiştiği yeşil-siyahlılarda Süper Lig'e yükselme sevinci yaşayan 24 yaşındaki futbolcu, yeni sezonda zirve mücadelesi verecek ekiplerin gözdesi haline geldi. Recep Niyaz için eski kulübü Fenerbahçe, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir'in devrede olduğu belirtildi. Geride kalan sezon 32 maçta forma giyip orta alanda maestro görevi gören ve fileleri 12 kez sarsan Recep'in özellikle Fenerbahçe'ye dönmeye sıcak baktığı vurgulandı.

Fenerbahçe, 4 sene önce bedavaya gönderdiği Recep Niyaz'ı radarına aldı

YÜCEL İLDİZ İLE ÇIKIŞ YAKALADI

Denizlispor'la 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için Denizlispor'un da ciddi miktarda bonservis ücreti talep edebileceği dile getirildi. Fenerbahçe'ye 2011-2012 sezonunda henüz 15 yaşındayken büyük umutlarla transfer edilen Recep Niyaz, dönemin teknik direktörü Aykut Kocaman tarafından beğenilse de 2013-2014'te Fenerbahçe'den ayrılarak Bucaspor'a kiralık gitti. Samsunspor ve Çaykur Rizespor'da da oynayan Recep, daha sonra tekrar yuvası Denizlispor'a döndü. Özellikle teknik direktör Yücel İldiz'in dümene geçmesiyle müthiş bir çıkış yakalayan oyuncu taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Recep Niyaz Denizlispor Fenerbahçe Haberler

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı trafik kazası geçirdi

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı trafik kazası geçirdi

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Gazze'de bir bebek daha açlık yüzünden can verdi

Gazze'de bir bebek daha açlık yüzünden can verdi

500

Yorumlar (7)

yasin:

işte fener bukadar kötü yönetiliyor. . . merihde fenerden yetişti şimdi italyada oynuyor. . fenerde 36 yaşında skrtelle ugraşıyor futbol ekonomidir artık. . ekonomisi kötü olan takımlarda batmaya mahkumdur.

8
1
yanıtYanıtla
ANGELOV:

RECEP BİZİMDİR fener anca AYAKKABISINI ALIR.

5
1
yanıtYanıtla
Gemlik:

Sittin sene Fenerbahçe ye gelmez. Çünkü Fenerbahçe için çok olumsuz söylemleri var ve haklı da. En doğru adres Trabzonzpor olur.

2
0
yanıtYanıtla
Ali:

Fnerbahçeliyim. Fenerbahçe nin gençlerine vermediği değeri, ilgiyi, desteği, güveni olmayan tüm bu değerlerini protesto ediyporum. Gençlerinden çabucak vazgeçip meta gibi kiralayıp satmasını protesto ediyorum. Kötü yönetilen bu kulüp gençlere layık değil yaşlı yıldızlara paraları döksünler ve sonra da taraftardan para istesinler. TRABZONU ALTINORDU YU ADAM GİBİ ADAM YÖNETİCİLERİNİ TEBRİK EDİYORUM. .

1
0
yanıtYanıtla
A.K.:

Fenerbahçe''nin Recep Niyaz''ı alması için salaklar ordusu tarafından yönetilmesi gerekir. Yine Ersun Yanal da olduğu gibi bazı takım taraftarı spor yazarları tüm ıskartaları Fener''e toplamak için yoğun bir çaba içinde. Bari 11 ilkokul öğrencisi alıp onları oynatalım, Merih Demiral gibi yüksek fizik ve mücadele gücüne sahip oyuncuları da bedelsiz gönderelim. Benzia gerçekten doğru söyledi: Türkiyede 7'' 70''e profesyonel futbol oynamış veya futbol yorumcusu hiç biri zerre kadar futboldan anlamı

0
0
yanıtYanıtla
A.K.:

Bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum: Recep Niyaz PTT 1. Lig oyuncusudur. Süper Lig'' de oynayabilecek kalitede bir oyuncu değil ve olamaz da.

0
0
yanıtYanıtla
Neo platoncu:

Kesinlikle çok iyi bir topçu. 1. Lig seviyesinin çok üzerinde. Hak ettiği yere gelmesi dileğiyle.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title