Haberler

Denizlispor'da Kaptanlardan Taraftara Çağrı

Denizlispor Kaptanları Mustafa Keçeli ve Veli Acar, hafta sonu oynanacak Giresuspor maçına tüm taraftarları davet etti.

Denizlispor Kaptanları Mustafa Keçeli ve Veli Acar, hafta sonu oynanacak Giresuspor maçına tüm taraftarları davet etti.

PTT 1. Lig'in 23. haftasında evinde Giresunspor'u ağırlayacak olan Denizlispor hazırlıklarına devam ediyor. Yeni teknik direktörü Koray Palaz liderliğinde çıkılan ilk maçta Göztepe'yi yenerek 3 puana ulaşan yeşil-siyahlılarda morallerin yerine geldiği görüldü. Denizlispor Kaptanı Mustafa Keçeli, cumartesi günü saat 13.30'da oynanacak Giresunspor maçında tribünlerin dolmasını istedi.

Keçeli, "Göztepe galibiyetinden sonra güzel bir hava yakaladığımızı düşünüyorum. Bu hafta içeride oynayacağımız Giresunspor maçında taraftarımıza çok iş düşüyor. Gelip takımını destekleme zamanı geldi. Bizler elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız" dedi.

Takımın diğer kaptanı Veli Acar ise, "Göztepe maçındaki taraftar baskısını maçı izleyen herkes görmüştür. Bizler bu takımı bu durumdan kurtarmaya çalışıyoruz. Zaman artık takımımızı destekleme zamanı. Bütün taraftarımızı stadımızda görmek istiyoruz" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Giresunspor Veli Acar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title