Haberler

Denizlispor'da Burak'tan İmza

SPOR Toto 1. Lig'de transfer sezonunu hareketli geçiren Denizlispor, geçen hafta anlaşmaya vardığı Balıkesirspor'dan ayrılan Burak Çalık'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

SPOR Toto 1. Lig'de transfer sezonunu hareketli geçiren Denizlispor, geçen hafta anlaşmaya vardığı Balıkesirspor'dan ayrılan Burak Çalık'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kariyerinde Erzincanspor, Altay, Samsunspor, Adanaspor ve Adana Demirspor formalarını da giyen 29 yaşındaki oyuncu, Başkan Mustafa Üstek'in katıldığı törenle imza attı. Sol kanatta ve ileri uçta görev yapan Burak, geçen sezon 21 maçta 5 gol attı, kariyerinde 1. Lig'de 218 karşılaşmada toplam 57 kez ağları sarstı.

Daha önce Muhammed Himmet ve Gökhan Süzen'le de sözleşme imzalayan Denizlispor, anlaşmaya vardığı Altınordu'dan ayrılan ön libero Deniz Vural'a da imza attıracak. Yeşil-siyahlılar, iç transferde uzun süredir ikna etmeye çalıştığı Aissati'yle de büyük oranda anlaştı. İç transferde Aissati'nin yanı sıra Cenk Güvenç ve Burak Altıparmak'ın imza atmaları bekleniyor. Yönetimle anlaşmaya varamayan Kappel ise Altay'ın yolunu tuttu. Listesine birçok ismi alan Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarına 27 Haziran Salı günü başlayacak.

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Balıkesirspor Burak Çalık Denizlispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title