Haberler

Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı Oyuncularına Seat Alhambra

Güncelleme:

Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı oyuncularına SEAT Alhambra araçları teslim edildi.

TBF Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı'nın 2014 – 2015 yılı ana sponsorlarından biri olan SEAT, takımın 7 oyuncusuna SEAT Alhambra ve alt yapı ekibine de 4 adet Leon araç tahsis etti.

Darüşşafaka Spor Kulübüyle yaptığı anlaşma sonrasında, ana sponsorlar arasında yer alan SEAT, "sportif" marka konumlandırmasına paralel, tüm dünya genelinde sporun birçok dalına destek veriyor. Markanın global marka stratejisine paralel olarak, Türkiye'de de Doğuş Otomotiv SEAT, Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı'nın yedi oyuncusuna araç tahsis etti.

Alhambra, basketbol oyuncuları için ideal

Oyunculara tahsis edilen Alhambra'lar, çok yönlü bir MPV için ideal bir formata sahip; 4,85 metre uzunluğu ve 1.90 metreyi bulan yüksekliğiyle geniş bir mekân sunuyor. Alhambra'lar, Taylor Darnell Brown, Jamon Alfred Lucas, Renaldas Seibutis, John William Shurna, Lynn Terence Greer, Ersin Dağlı ve Gasper Vidmar'a verildi. SEAT, sponsorluk kapsamında ayrıca, teknik ekipte yer alan dört isme de Leon marka araç tahsis etti.

Kaynak: Bültenler / Spor

Doğuş Seat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title