Haberler

Dardanelspor'da Niyazi Önen 21 Yıl Sonra Bıraktı

Üçüncü Lig'de mücadele ettiği 1991 yılında kapanma noktasındayken anahtarları dönemin valisi Muzaffer Ecemiş'e teslim edilen Çanakkalespor'a sahip çıkıp kulübü Dardanelspor adıyla şirketleştirip Süper Lig'e kadar taşıyan Niyazi Önen, 21 yıl sonra...

Üçüncü Lig'de mücadele ettiği 1991 yılında kapanma noktasındayken anahtarları dönemin valisi Muzaffer Ecemiş'e teslim edilen Çanakkalespor'a sahip çıkıp kulübü Dardanelspor adıyla şirketleştirip Süper Lig'e kadar taşıyan Niyazi Önen, 21 yıl sonra koltuktan indi.

Niyazi Önen, bu sezon 3'üncü 2'nci Grup'ta mücadele eden kulübün genel kurulunda başkanlık görevini gazeteci ve ekonomist Osman Saffet Arolat'a devretti. Türk futboluna aralarında Selçuk İnan, Mehmet Topal, Gökhan Zan, Okan Koç, Tolga Seyhan, Mehmet Yılmaz, Fevzi Elmas'ın da bulunduğu sayısız yıldızı armağan eden Dardanelspor'da başkanlığı bırakırken bir veda konuşması yapan Niyazi Önen, şöyle dedi:

"21 yıl içinde kulübe 90 milyon lira para aktardım. Bu kente ise bir dönem Süper Lig heyecanı yaşattım. Türk futboluna sayısız yıldız futbolcu kazandırdım. Yeni yapılandırma sürecinde artık kulüp başkanlığından çekilerek yönetimi daha kurumsal bir yapı ve dinamizmdeki yeni yönetimlere devretme kararı aldık. Bu süreçte başkanlık görevini yıllardır bizi yalnız bırakmayan, her türlü sevinç ve üzüntüde yanımızda olan gazeteci Osman Saffet Arolat'a devretmenin sevincini ve memnuniyetini yaşıyorum. Bundan böyle kulübün sportif yönetim kurulu üyesi olarak göreve devam edeceğim."

Kongrede Dardanelspor'un yeni yönetimi iki farklı şekilde yapılandırıldı. Kulübün ticari ve hukuki açıdan yetkili yönetim kuruluna Osman Saffet Arolat, Erden Mısırlı, Kenan Mortan ve Suat Durak seçilirken sportif yönetim kurulu üyeliklerine şu isimler getirildi:

"Ahmet Tehçi, Ali Akol, Aşkın Değirmenci, Barış Harbi, Bülent Büberci, Bülent Şarlan, Celal Karakaş, Cengiz Demirel, Çağdaş Ergün, Engin Coşkun, Erdal Gezen, Erman Büyükgaga, Ertuğrul Sürgit, Fahri Coşkun, Fahri Temiz, Gökhan Bayram, Hakan Çetin, Hasan Yürükçü, Hayrettin Çetinkaya, İbrahim Ejder, İsmail Öztürk, İsmet Güneşhan, Kemal Güneşhan, Kemal Yüksel, Kenan Mortan, Mehmet Murat Öktem, Mehmet Yıldız, Niyazi Önen, Orçun Oktay, Öznur Doğangün, Timur Ay, Vedat Sezer, Zekeriya Parlak" - Çanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Dardanelspor Selçuk İnan Niyazi Önen Spor Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Bakmadan Geçme

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu?
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title