Haberler

Darbuka Çalan Diego Lugano'dan Sokak Müzisyenlerine 200 Euro Bahşiş

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Diego Lugano, İstanbul sokaklarında darbuka çaldı. Lugano sokak müzisyenlerine 200 euro verdi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Diego Lugano eşiyle birlikte İstanbul'a geldi. Lugano'yu Beyoğlu'nda gören çalgıcılar, hep bir ağızdan Yaşa Fenerbahçe Marşı'nı çalmaya başladı. Marşa eşlik eden Lugano, bir ara darbuka da çaldı.

Ünlü futbolcu, çalgıcılara 200 Euro (yaklaşık 1.300 lira) bahşiş verdi. 5 yıl Fenerbahçe'de oynayan Uruguaylı futbolcu, sarı lacivertli kulübün taraftarlarının sevgisini kazanmıştı.

Darbuka Çalan Diego Lugano'dan Darbukacılara 200 Euro Bahşiş

(NTV)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Diego Lugano Fenerbahçe Lugano Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

500

Yorumlar (8)

anıl:

lugano ve alex fenerbahçeye gelmiş geçmiş en değerli futbolculardı ama volkan demirel türk parası ile 5 kurus eder =)

23
0
yanıtYanıtla
dede korkut:

gerçekten yokluğunda fenerin kaybı büyük oldu. defansın kralıydı.

11
0
yanıtYanıtla
DEDE KORKUTTU:

BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ korktunmu la korkma la benim benim

yanıt1
yanıt1
xenon:

Adamın dibisin lugano şu döviz ateşinde 200 euro ekonomiye katkı yaptın helal sana bizim nafaka paralarını elin gavuruna gidip yedirenler utansın......

9
0
yanıtYanıtla
DIMDIZLAK:

farların açık kalmış la salak aküyü bitirecen kapat kapat

yanıt0
yanıt2
Ekonomist:

Avro dolarda bize bağış yapıyor. Şom ağızlı berat her ağzını açtığında çıkıyor. Daha dün güven artıyor dedi, bugün arttı yine döviz. Yalancının önde gideni

5
3
yanıtYanıtla
ACUN ILICALI (RESMİ):

parayı bulan veriyor şuna bak bende ille 500 € mu bağış yapiyim

4
4
yanıtYanıtla
HANS:

acun abi biz doşlanttan geliyoz brek dans yappacas abi

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title