Haberler

Dani Alves: Guardiola ile Çalışmak, Cinsel İlişkiye Girmekten Daha Güzel

Güncelleme:

PSG'nin Brezilyalı futbolcusu Dani Alves, Pep Guardiola ile çalışmanın cinsel ilişkiye girmekten daha güzel olduğunu söyledi.

Brezilyalı sağ bek Dani Alves, Sky Sports'a verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Barcelona'da birlikte çalıştığı teknik direktör Pep Guardiola için övgü dolu sözler kullanan Dani Alves, ''Onunla konuştuğum ilk günü çok iyi hatırlıyorum. İlk andan beni neden istediğini çok iyi anlatmıştı. Eğer beni takip edersen ilginç şeyler yapabiliriz demişti. Guardiola beni bir futbolcu olarak çok geliştirmişti. Birçok şey öğretti." dedi.

"CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEKTEN DAHA GÜZEL"

Alves, "Her röportajımda onun için dünyanın en iyi teknik direktörü diyorum. Çalıştığım en iyi kişi. Onunla beraber çok şey kazandık ve yaptığımız tek şey sadece onu izlemekti. Guardiola ile çalışmak cinsel ilişkiye girmekten daha güzel.'' diye konuştu.

GUARDİOLA CEVAP VERDİ

İspanyol teknik adam Guardiola ise Alves'in sözlerinin ardından ''Ben cinsel ilişkiyi tercih ederim.'' cevabını verdi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josep Guardiola Dani Alves Spor Haberler

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500

Yorumlar (7)

dıllıkçı:

yılmaz vural''la çalışsaydın böyle demezdin

9
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

gavurların konuşma şekilleri,,onların ne kadar hayasız olduklarını ispat ediyor..böyle çirkefliklerden yüzleri bile kızarmıyor..

4
4
yanıtYanıtla
123:

''İnsan bastırdığı duyguların esiri olur'' Senin içinde de ne bombalar patlıyordur da burda boş edebiyat yapıyon.

yanıt4
yanıt0
Müftü Dede:

Çok Dogru Söylüyorsun Hocam.

yanıt2
yanıt4
Of’li:

Aynen Katılıyorum Dürbünlü Dayı.

yanıt3
yanıt3
John:

Biz gavurlar edepsizce konuşuruz bizi takip edin türklükten ve islamdan uzaklaşın gelin bize(bu bir ironi yazısıdır)

5
2
yanıtYanıtla
bzztt:

fotoğraf iyiymiş :D

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title