Haberler

Dakika Dakika Transfer

Avrupa’da transferin son gününde hareketli saatler yaşanıyor.

Güncellenen haberleri görmek için sayfayı yenileyiniz.

Dortmund'dan çifte transfer

12.30:  Borussia Dortmund, Partizan'da oynayan orta saha oyuncusu Milos Jojic'i 4.5 yıllığına renklerine bağladı.

13.15: Juventus, Southampton'da oynayan golcü Dani Osvaldo'yu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak için bugün Torino'ya getirdi ve oyuncunun sağlık kontrolünden geçtiğini resmi sitesinden duyurdu.

13.20: İngiliz basını, Arsenal'in, Spartak Moskova'dan Kim Kallström'ü Londra'ya getirdiğini ve oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirdiğini iddia ediyor.

13.30: Fransa Ligue 1 ekibi Monaco, İngiltere'de Fulham forması giyen Dimitar Berbatov'u ve Juventus'tan Fabio Quagliarella'yı transfer etmek istiyor.

13.45:  İtalyan basınına göre Napoli, Tottenham forması giyen Etienne Capoue için 15 milyon euro bonservis bedeli teklif etti, yanıt bekliyor

14.12: İngiltere Premier League ekibi Fulham, Tottenham'dan Lewis Holtby'yi kiralık olarak kadrosuna kattı.

14.15:  Milan, İngiltere Championship'te QPR forması giyen Adel Taarabt'ı satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

14.20:  İngiliz basını, Beşiktaş ve Galatasaray ile adı anılan Everton'lı John Heitinga'nın, Fulham'la anlaşmaya çok yakın olduğunu iddia ediyor.

14.35: İngiltere Championship ekibi QPR, Brezilyalı futbolcu Guilherme Dellatorre'yi kiraladığını resmen açıkladı.

Zouma 'Mavi' oldu

14.37: Chelsea, Fransa'nın St Etienne takımından Kurt Zouma'yı resmen kadrosuna kattı. Oyuncu sezon sonuna kadar St. Etienne'de kiralık olarak forma giydikten sonra gelecek sezon başında Londra'ya gelecek.

15.00:  Everton, Sparta Prag'dan 17 yaşındaki Çek kaleci Jindrich Stanek'i resmen transfer ettiğini açıkladı.

15.25:  Cardiff City, Manchester United'dan Wilfred Zaha'yı kiralık olarak, Fabio da Silva'yı da bonservisiyle renklerine bağladı.

15.30:  Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen, Fransa Ligue 1'de Bordeaux için top koşturan golcü Ludovic Obraniak'ı transfer etti.

Diego dönüyor

15.45: Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un kadrosunda bulunan Diego Ribas'ın, 2011\12 sezonunda kiralık olarak forma giydiği İspanya'nın Atletico Madrid takımına yeniden transfer olabileceği İspanya'da konuşuluyor.

16.15:  İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Daily Mail'in haberine göre Manchester City, Micah Richards'ı kiralamak isteyen Liverpool'un teklifini reddetti.

Güncellenen haberleri görmek için sayfayı yenileyiniz.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Londra Fulham Fransa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title