Haberler

Cuper, Terim Atıldıktan Sonra Neden Çıkmadı?

Galatasaray'a Spor Toto Süper Lig'in 23.haftasında 4-2 mağlup olan Orduspor'da teknik direktör Hector Cuper, maç sonrası yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

Galatasaray'a Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 4-2 mağlup olan Orduspor'da teknik direktör Hector Cuper, maç sonrası yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

Karşılaşmayı değerlendiren Cuper, "İlk yarı iyiydik. Takım istediğime yakın defans yapabiliyordu. İkinci yarıda ise pas yapamıyordu ve istediği şekilde defans da yapamıyordu" ifadelerini kullandı.

İKİNCİ YARIDA KULÜBEDEN NEDEN ÇIKMADI?

İkinci yarıda kulübeden çıkmaması ile ilgili de konuşan Arjantinli teknik adam, "Sesim gitti. O yüzden yardımcı antrenör ikinci yarıda ayağa kalktı. Çünkü ben bağırıyordum, ama sesim gitmiyordu. Onun öne çıkması daha doğruydu" şeklinde belirtti.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Hector Cuper Galatasaray Orduspor Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title