Haberler

Cuper Sivas Maçı Hakkında Konuştu

Güncelleme:

Orduspor, deplasmandaki Sivasspor maçının provasını tamamlarken Teknik Direktör Hector Cuper maçla ilgili konuştu.

Oyucularıyla taraftarlarının da izlediği antrenmandan önce 15 dakika süren bir toplantı yapan Hector Cuper, son haftalarda oynadıkları butün karşılaşmaların zor geçtiğini hatırlattı, "Bundan sonraki müsabalarımız da aynı biçimde zor geçecek. Bece bütün maçlarda çok daha fazla çaba harcamamız gerekecek. Bu koşullar, sizleri maçlara daha motive edecek" dedi.

SAHAYA KÖPEK GİRDİ

Mor beyazlı ekibin Sivasspor maçı için yaptığı antrenman sırasında sahaya bir köpek girdi. Çift kale maçtan önce ısınma hareketleri yapan oyuncuların arasına giren başı boş köpek renkli görüntülere sahne oldu. Bazı oyuncuları korkutan köpek, kulüp çalışanları tarafından yakalanarak stadyum dışına çıkarıldı. Antrenmana ise kaldığı yerden devam edildi. Antrenmanın taraftara açık olması nedeniyle bazı taraftarlar, yaktıkları meşalelerle mor beyazlı futbolculara moral verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hector Cuper Sivasspor Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title