Haberler

Cüneyt Çakır ve Ekibi Dünya Kupası Yolunda

Güncelleme:

Cüneyt Çakır ve ekibi, Dünya Kupası Finalleri Aday Hakemler Seminerine katılmak üzere Cumartesi günü Dubai'ye gidecek.

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır ile FIFA kokartlı yardımcı hakemlerimizden Bahattin Duran ve Tarık Ongun, 2018 FIFA Dünya Kupası Finalleri Aday Hakemler Semineri'ne katılmak üzere 17 Mart Cumartesi günü Dubai'ye gidecek.

YETERLİLİK TESTLERİ UYGULANACAK

23 Mart Cuma akşamına kadar devam edecek seminerde, FIFA yardımcı hakemleri için fiziksel yeterlilik testleri uygulanacak. Seminerdeki eğitim çalışmalarında Merkez Hakem Kurulu Danışmanı Roberto Rosetti, 2018 FIFA Dünya Kupası finallerinde uygulanması planlanan Video Yardımcı Hakem sistemi ile ilgili hakemlere son gelişmeleri aktaracak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cüneyt Çakır Tarık Ongun Dubai Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Adınızı Yazın:

TÜRKİYENİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ HAKEMİ CÜNEYT ÇAKIR TEBRİK EDİYORUZ

15
7
yanıtYanıtla
Fenerbahcem:

Turkiyede eyyamci yanci avrupada UEFA dan Mac almak icin cirpinan zavalli hakem bozuntusu turkiyede bazi kuluplerin tasmasiyla dolasan kapi oyuncagi

4
6
yanıtYanıtla
Reis:

Türkiyede FByi kayırsa da dışarda iyi maç yönetiyor.

3
2
yanıtYanıtla
sinirli:

4447 sayılı yasanın geçmişi kapsamayacak şekilde değiştirilmesini istiyoruz. Emeklilik hakkımızı gasp ettiniz. Sizin yaptığınız müebbet almış bir mahkumu idam çıktı gel seni idam edicez demek gibi bişey, Hakkımı helal etmiyorum edeninde olacağını sanmıyorum

0
1
yanıtYanıtla
Balıkçı tarık:

arkadaşlar karalamaya gerek yok. hakem kolay yetişmiyor bencede Türkiyenin hatta dünyanın en iyi hakemlarinden biridir Cüneyt Çakır. iftihar etmemiz lazım.

0
0
yanıtYanıtla
Fenerli Tarik:

eyyamcilar ne zamandir dunyanin en iyi hakemlerinden birisi olabiliyor

yanıt0
yanıt0
ÜNSÜZ YAZAR:

Türkiye de farklı dışarda farklı maç yönetiyor. bunun kesin bir ikizi var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title