Haberler

    Cristian Baroni ve Samuel Holmen Fenerbahçe'den Ayrılıyor

    Süper Lig'de yeni sezonda uygulanacak olan yabancı kontenjanı dolayısıyla sarı lacivertli takımda da ayrılıklar başlıyor.

    Yeni yabancı kontenjanına göre 5-3 olan sayı, kulüplerin Türk pasaportu olmayan futbolcularla yollarını ayırmasın neden oluyor. Fenerbahçe'de de beklenen ayrılıklar başlıyor. İki ismin yeni takımlarına kısa zaman içinsde imza atması bekleniyor.

    İki ayrılık kapıda


    Fenerbahçe'de yabancı kontenjanı ilk olarak Cristian ve Holmen'i vurdu. Sezon içinde de yeteri kadar faydalanamayan iki futbolcu, sarı lacivertli takımdaki serüvenlerini noktalayacak. geçtiğimiz yaz İBB'den transfer edilen Holmen, Fenerbahçe'den ayrılan ilk yabancı olacak. İsveç Milli takımı'nda da oynayan Samuel Holmen, Bursaspor ya da Süper Lig'in yeni isimli yeni takımı Başakşehir'e transfer olacak. Şenol Güneş'in Colman ile birlikte kadrosuna katmak istediği Holmen için 1,5 milyon Euro bonservis bedeli biçildi. Bu bonservis bedelini hangi takım öderse Holmen onunla anlaşacak. İki takımla da görüşen İsveçli futbolcunun menajeri şartlarını sundu. İki takımın da onay vermesinden sonra iş sadece bonservis bedelinin ödenmesine kaldı.

    İş imzaya kaldı


    Fenerbahçe'de 5. yılını geçiren Cristian ise Brezilya'dan teklifler alıyor. Yabancı kontenjanına takılacak olan Cristian Baroni için de 1 milyon Euro bonservis bedeli belirlendi. Brezilyalı futbolcu bu rakamı getirmesi halinde serbest kalacak. Brezilya Ligi'nden 4 takımla görüşen Baroni'nin ay sonuna kadar resmi imzayı atması bekleniyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Cristian Baroni Samuel Holmen Fenerbahçe Spor Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title