Haberler

Cinsel taciz suçundan tutuklu bulunan eski Barcelona yıldızı Dani Alves'in eşi, serbest bırakılma kararından sonra Instagram hesabını kapattı

Güncelleme:

Barcelona'nın eski futbolcusu Dani Alves, tecavüz suçlamasıyla hapis yatarken kefaletle serbest bırakıldı. Bu durum üzerine Alves'in eşi Joana Sanz, Instagram hesabını kapattı. Alves, bir Barcelona gece kulübünde bir kadına tecavüz etmek suçundan hüküm giydi ve kefaletle serbest bırakılmasını sağlayan kişinin Neymar'ın babası olduğu iddia edildi.

Skandal eski Barcelona yıldızı Dani Alves'in ayrı yaşadığı eşi Joana Sanz, tecavüz suçlaması ile hapis yatan Alves'in kefaletle serbest bırakılması kararından bir kaç saat sonra Instagram hesabını kapattı.

Barcelona'da bir kadına tecavüz etmekten mahkum edilen Alves, dün dört buçuk yıllık hapis cezasını temyiz etme hakkını kazandı.

40 yaşındaki Alves'in, bir Barcelona gece kulübünde bir kadına tecavüz etmek suçundan hüküm giymesinin ardından, pal ve futbolcu Neymar'ın babasını 1 milyon avro (850.000 sterlin) kefalet ödemeye çağırdığı iddia edildi.

Barcelona mahkemesinin Alves'in serbest bırakılmasına karar vermesinin ardından spor yıldızının süper model eski eşi Joana Sanz, Instagram hesabını kapattı.

Joana'nın hesabını arama, "Üzgünüz, bu sayfa mevcut değil." mesajını döndürüyor.

Alves'in avukatı, futbolcunun, geçen yıl Ocak ayında tutuklandıktan sonra ön yargı döneminde cezasının dörtte birini zaten çektiği gerekçesiyle serbest bırakılmasını talep etti.

Karar, Alves'in hem Brezilya hem de İspanyol pasaportlarını teslim etmesi ve haftalık olarak mahkemede görünmesi şartıyla serbest bırakılması şeklinde alındı.

Ayrıca, şikayetçisiyle iletişime geçmesine veya bir kilometre yakınına yaklaşmasına izin verilmiyor.

Joana'nın sosyal medya hesabını kapatması, tecavüzcü eski kocasından ona yönelik tuhaf bir mektubu yanlışlıkla şimdi deaktive edilen Instagram hesabında paylaşmasının ardından geldi. Vogue'un bildirdiğine göre, Alves'in hücresinde yargılanmasını beklerken yazdığı mektupta affedilme istekleri ve Joana'ya "çok zor bir zamanında destek olduğu için" teşekkür ifadeleri bulunuyordu.

Alves, Joana'ya olan sevgisini dile getirerek, onu çok sevdiğini, her zaman onunla olacağını ve birlikte daha güçlü olduklarını yazdı.

2017'de Alves'le evlenen Joana, bu aşk notunu Eylül ayında o zaman aktif olan Instagram hesabına "Herkes biliyor, herkes biliyor, bok biliyor." notuyla paylaşmıştı.

Dün Alves'in kefaletle serbest bırakılma kararı, Alves'in Aralık 2022'de bir Barcelona gece kulübünün tuvaletlerinde bir kadına tecavüz ettiği tespit edilen 23 yaşındaki kadının avukatı tarafından eleştirildi.

Cinsel taciz suçundan tutuklu bulunan eski Barcelona yıldızı Dani Alves'in eşi, serbest bırakılma kararından sonra Instagram hesabını kapattı

Cinsel taciz suçundan tutuklu bulunan eski Barcelona yıldızı Dani Alves'in eşi, serbest bırakılma kararından sonra Instagram hesabını kapattı

Haberler.com / Abdullah Teymur - Spor

Dani Alves Instagram Barcelona Neymar 3.Sayfa Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title