Haberler

Çin Ligi'ne Giden Ezequiel Lavezzi, Maaşlarda Ronaldo ve Messi'yi Solladı

Güncelleme:

PSG'den Çin Ligi'nde Hebei Fortune'ye transfer olan Ezequiel Lavezzi, 30 milyon Euro'luk maaşla dünyanın en çok kazanan futbolcusu oldu.

Futbolda Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin maaşları tartışılırken, en çok kazanan sürpriz bir isim çıktı. Paris Saint Germain'den Çin'in Hebei Fortune takımına transfer olan Ezequiel Lavezzi tüm meslektaşlarını yıllık maaşta geride bıraktı.

YILDA 30 MİLYON EURO KAZANIYOR

31 yaşındaki forvet, yıllık 30 milyon Euro ile en çok kazananlar listesinde ilk sırada. Buna karşın Cristiano Ronaldo yeni sözleşmesiyle yılda 22 milyon Euro ile ikinciliği elde etti. Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi'nin aldığı rakam ise yaklaşık 17 milyon Euro.

2012'DE TRANSFER OLMUŞTU

Lavezzi, 2012 yılında Napoli'den Fransa'nın Paris Saint Germain takımına 26.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuş, dört yıllık anlaşma karşılığında 30 milyon Euro maaşa anlaşmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ezequiel Lavezzi Lionel Messi Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title