Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya'dan, Fatih Terim açıklaması

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi ve Akdeniz Bölge Sorumlusu Gökhan Yılmaz'ın, Fatih Terim'i kastederek "Keşke sadece sicili bozuk olsa, aynı zamanda kanı da bozuk" paylaşımına cevap verdi. Kaya, "Gökhan Yılmaz'ın paylaşımını hiçbir CHP'linin onaylaması mümkün değildir." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, "CHP Gençlik Kolları Üyesi Gökhan Yılmaz'ın sosyal medya üzerinden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında yaptığı paylaşımı hiçbir CHP'linin onaylaması mümkün değildir. Bu nedenle çirkin paylaşıma en büyük tepki de üyelerimizden gelmiştir." ifadelerini kullandı.

Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, Yılmaz'ın sosyal medya hesabından Terim hakkında yaptığı paylaşımı hatırlattı.

"CHP Gençlik Kolları Üyesi Gökhan Yılmaz'ın sosyal medya üzerinden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında yaptığı paylaşımı hiçbir CHP'linin onaylaması mümkün değildir" ifadelerini kullanan Kaya, bu "çirkin" paylaşıma en büyük tepkinin partililer tarafından geldiğini belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya'dan, Fatih Terim açıklamasıCHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya

"GÖKHAN YILMAZ GALATASARAY CAMİASINDAN ÖZÜR DİLEMİŞTİR"

Bu paylaşımı hiçbir CHP'linin onaylamasının mümkün olmadığını vurgulayan Kaya, "Gökhan Yılmaz, yorumunu silerek Fatih Terim'den ve Galatasaray camiasından özür dilemiş, kendisine de gerekli uyarılar yapılmıştır. Hiçbir Cumhuriyet Halk Partilinin diline böylesi kötü sözler yakışmaz. Hiçbir kişi ya da kuruma da söylenmesi kabul edilemez." değerlendirmesinde bulundu.

"CHP İÇİNDE BARINAMAZ"

Kaya, bazı medya kuruluşlarının CHP ile Galatasaray camiasının karşı karşıya gelmesi için yalan haberler ile nafile bir çabanın içine girdiğine dikkati çekerek, "CHP, sporun evrensel olduğuna, farklı kültürleri buluşturduğuna, dinimiz, dilimiz, ırkımız ne olursa olsun bizleri birleştirdiğine, barıştırdığına, daha da insanlaştırdığına inanmaktadır. Bu anlayışı özümsememiş hiç kimse ve anlayış CHP içinde barınamaz." ifadelerini kullandı.

İşte Gökhan Yılmaz'ın sildiği paylaşım:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya'dan, Fatih Terim açıklaması

Kaynak: AA / Spor

Cumhuriyet Halk Partisi Gökhan Yılmaz Sosyal Medya Fatih Terim Haberler

500

Yorumlar (29)

Kenan:

Chpyi sevmem lakin yiğidi öldür hakkını yeme gökhan yılmaz tamamen doğru söylemiş az ama öz olmuş

19
39
yanıtYanıtla
ULTRASLAN:

Ne CHP''yi nede senin gibi yobazları severim Fatih hocaya laf atacağınıza önce kendinizi sonra da kendi takımlarınızı sorgulayın adamın başarılarını çekemeyen mason başkanınız TFF''nin içini feth ederek hem onları hemde çekemeyen diğer paragöz kulüp başkanlarını da yanına alarak kulübümüze savaş açıldığının farkındayız ama şu bilinsin ki göz göre göre yapılan bu yandaşlıkları da üst üste koyup her zaman ki gibi şampiyonluğu göğüsleyeceğiz. . .

yanıt18
yanıt11
Alexmania:

ULTRASLAN:sana katiliyorum ama sampiyonluk icin erken ötüyorsun degilmi.

yanıt0
yanıt2
Alexmania:

ULTRASLAN:sana katiliyorum ama sampiyonluk icin erken ötüyorsun degilmi.

yanıt0
yanıt2
Düşünür:

İyi biz de CHP ye oy vermeyiz. Bu kadar basit

22
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

temiz kanı olan chp ye bak sen vatanı milleti satan sizsiniz

12
4
yanıtYanıtla
FB Lİ:

Adam çok güzel söylemiş. Cuk diye oturmuş. :))

10
4
yanıtYanıtla
ENTERESAN:

Sen demek ki adam görmemişsin böyle kişilere adam diyorsan sen de adam değilsin

yanıt0
yanıt4
galatasaraylı:

madem GS yı hedef aldınız o zaman biz dende size oy yok

10
4
yanıtYanıtla
Alexmania:

Bir fenerli olarak sana hak veriyorum ve bendende oy yok.

yanıt10
yanıt3
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title