Haberler

Chelsea Transfere Başlıyor

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. turundaki rakibi Chelsea, Inter’in Kolombiyalı orta saha oyuncusu Fredy Guarin'i transfer etmek için harekete geçti.

"Sabırsızlıkla bekliyoruz"

Inter'in Kolombiyalı orta saha oyuncusu Fredy Guarin için yaptığı ilk teklif reddedilen Chelsea, 15 milyon sterlinlik yeni bir hamle yapacak.

Chelsea menajeri Jose Mourinho, takımın sorunlu bölgelerinden orta sahaya bir transfer istiyor. Michael Essien ve John Obi Mikel'den beklediği katkıyı alamayan Portekizli teknik adam, genç oyuncu Marco Van Ginkel'in de ağır bir sakatlık yaşaması sonrası orta sahada Ramires ve Frank Lampard ikilisine mecbur kaldı. Bu bölgeyi takviye etmek adına gözüne kestirdiği Fredy Guarin için Inter'e yaptığı 12 milyon sterlinlik teklif reddedilse de Mourinho'nun ısrarcı olduğu iddia ediliyor.

Daha önce Saint-Etienne ve Porto formalarını da giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, kalitesinin yanı sıra çok yönlülüğü ile biliyor. Kolombiya Milli Takımı'nda da forma giyen futbolcu için Inter'in ağırdan alacağı kesin.

Son haftalarda kalesinde çok sayıda gol yiyen Chelsea'nin ayrıca Saint-Etienne'in genç savunmacısı Kurt Zouma'ya yönelik ilgisi de biliniyor. Devre arasında büyük ölçekli bir transfer yapmayacaklarını açıklayan Jose Mourinho, anlaşılan eksik gördüğü mevkilerin alternatiflerini artırmaya çalışacak.

Temsilcimiz Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. Tur'daki rakibi Chelsea, eğer Kolombiyalı oyuncunun transferinde mutlu sona ulaşırsa, Sarı-kırmızılılarla oynayacağı mücadelelerde futbolcuyu oynatabilecek.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Fredy Guarin Galatasaray Chelsea Spor Haberler

Ayşe Ateş: Bahçeli'nin çağrısı sonrasında Cumhurbaşkanı benimle görüşmekten vazgeçti

Ayşe Ateş: Bahçeli'nin çağrısı sonrasında Cumhurbaşkanı benimle görüşmekten vazgeçti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title