Haberler

Chelsea'ye teklifler yapıldı! Bitlisli aşiret lideri büyük yanlışlık sebebiyle listede yok

Güncelleme:

Rus oligark Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea satışa çıktı. Daha önce Chelsea'ye talip olduğunu duyuran Bitlisli Mutki Aşireti'nin liderlerinden iş insanı Muhsin Bayrak, prosedürdeki bir yanlışlık sebebiyle teklif veremediğini açıkladı.

Rus milyarder Roman Abramovich, sahibi olduğu İngiltere'nin köklü kulüplerinden Chelsea'yi 27 Şubat'ta satışa çıkarmasının ardından kulüp yetkilileri ile temasa geçen Bitlisli Mutki Aşireti'nin liderlerinden iş insanı Muhsin Bayrak, Reuters'a açıklamalarda bulunmuştu.

Chelsea için teklifler yapıldı! Aşiret lideri büyük yanlışlık sebebiyle listede yok

TEKLİF VERMEDİ

NTV'deki habere göre; AB Grup Holding'in başındaki Muhsin Bayrak, Chelsea futbol kulübünün alımı öncesinde Abramoviç'in onayını beklediklerini belirtmişti. Chelsea'yi satın almak için teklifler verilirken, günlerdir kulübe talip olduğunu söyleyen Muhsin Bayrak'ın teklif vermediği öğrenildi.

Chelsea için teklifler yapıldı! Aşiret lideri büyük yanlışlık sebebiyle listede yok

"TESLİM GÜNÜNE YETİŞMEDİ"

Reuters'a konuşan Muhsin Bayrak, teklif verilmesi için tanınan son teslim gününe yetişemediklerini ve bunun prosedürle ilgili bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirtti. Bayrak, 'çok üzgün' olduğunu dile getirdi.

YANLIŞ ADRESE MAİL ATILMIŞ

?AB Group'un avukatları, ABD yatırım bankasına teklif vermek yerine genel bir e-posta adresi kullanarak İngiltere Dijital, Kültür Medya ve Spor Departmanı ile temasa geçti. Bu sebeple Muhsin Bayrak listede yer almadı.

ÜÇ TEKLİF VAR

Chelsea'yi satın almak için üç teklif verildi. Bunlar, Amerikan beyzbol takımı Chicago Cubs'un sahibi Ricketts ailesi, siyasetçi ve eski madalyalı olimpiyat oyunları sporcusu Lord Coe'nin olduğu bir konsorsiyum ve emlak yatırımcısı Nick Candy'nin liderliğinde başka bir gruptan geldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roman Abramovich Muhsin Bayrak Chelsea Ukrayna Rusya Haberler

500

Yorumlar (17)

Ademhan Aksoy Aksoy:

Böyle adamlara itibar etmeyin ünlü kadinlarla ilişki yaşamak için ihale almak için isim yapmak için chelsea alicam dedi bu adam bunun chelsea alamayacağını herkes biliyordu bu adamı devlet takibe alsın kesin birşeysi var

249
12
yanıtYanıtla
Boray Borton:

Ne aşireti ne reisi, sorun bakalım Bitlis'te bu vatandaşı tanıyan kimse varmı...

221
13
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Bu herifin para kazancını araştırmalı devlet nerden geliyor bu varlık vergi listesinde adı varmı acaba

206
13
yanıtYanıtla
Kaan Korkmaz:

Neden geldiği belli söyleyim silah kaçakçılığı Esrar eroin tefecilik daha sayiyimmi.Bak doğudaki düğünlere kilolarca altın Türk lirası dolar euro takılıyor onlarda cabasi.

yanıt19
yanıt6
Ali Demir:

Alamıyacagı belliydi yanlışlık yüzünden alamayıp deyip konuyu kapatdılar bunlar gibi 10 aşiret gelse yine almaya gücü yetmez o kulübü amac reklam yapmakdı onuda başardılar konu kapanmıştır.

136
5
yanıtYanıtla
Aziz Gül:

fasa fiso belliydi 10 gündür iyi reklam izledik

132
4
yanıtYanıtla
Film YouTube:

Bitlisliyim,tanımıyorum kardeşim. sizin gibi internette gördüm.Bitliste yüzlerce adam tanırım ama ne bu adamı tanıyan birine nede ben Mutki aşiretindenim diyen birine denk gelmedim. Mutki denilen ilçe de şu anda bir dershane bile yok onu yapacaklarına bunu yapıyorlar

78
5
yanıtYanıtla
Erdal Cavusoglu:

Tebrik ederim.Düşüncene tam destek.Mutki ye faydası yok Mutki üzerinden reklam yapıyor.

yanıt4
yanıt1
burakk:

Olsun; şu sıkıntılı günlerde iyi güldük ama :)))

46
3
yanıtYanıtla
Yavıgh:

Kim bilir ne sebeple teklif vermedi? Gerçek sebep yani

45
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title