Haberler

    Chelsea'de Ayrılık Rüzgarları

    Premier Lig'in son şampiyonu Chelsea yeni sezona istediği gibi başlayamayınca İngiliz basını Antonio Conte için ayrılık haberleri yapmaya başladı.

    Dün gece 'ye sahasında 1-0 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır yara alan Chelsea'de moraller bozuk.

    Bu sezon Stamford Bridge'de oynadığı 4 lig maçında sadece 1 galibiyet alabilen Maviler'de menajer Antonio Conte'nin geleceği sorgulanmaya başladı.

    Sunday Times'ın haberine göre İtalyan teknik adam gelecek planlarını çoktan yaptı...

    Transfer döneminde yönetimle anlaşmazlığa düşen ve yeni sezona yapılan kötü başlangıcın ardından Conte 2018 yazında kulüpten ayrılmaya karar verdi. Londra'da ayrılmayı kafasına koyan 48 yaşındaki Conte, her fırsatta çok özlediğini söylediği memleketi İtalya'ya dönecek.

    Chelsea ile 2019 yazına kadar sözleşmesi bulunan deneyimli teknik adam geçtiğimiz yaz Inter'den ciddi bir teklif almasında rağmen İngiliz ekibinde kalmıştı.

    Premier Lig'in ilk 7 haftasında 13 puan toplayan Chelsea maç fazlasıyla 4. sırada yer alıyor.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Antonio Conte Chelsea Spor Haberler

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

    Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

    Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

    Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

    Bakmadan Geçme

    Jose Mourinho MAAŞI! #9917 Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho ne kadar kazanacak? BARAJ DOLULUK ORANI 3 HAZİRAN! İSKİ baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ABD- Türkiye voleybol maçını kim kazandı? Filenin Sultanları maçı kazandı mı? #127952 GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 3 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Asuman Tuğberk Yolaç kimdir, öldü? Asuman Yolaç neden öldü, hastalığı nedir? TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu?
    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title