Haberler

Çeşme Belediyespor'dan gol yağmuru: 5-0

Güncelleme:

Süper Amatör Lig F Grubu'nda mücadele eden Çeşme Belediyespor, evinde konuk ettiği Narlıdere Belediyespor'u 5-0 mağlup etti.

Süper Amatör Lig F Grubu'nda mücadele eden Çeşme Belediyespor, evinde konuk ettiği Narlıdere Belediyespor'u 5-0 mağlup etti.

Sezonun ilk maçındaki talihsiz mağlubiyetin ardından Çeşme Belediyespor, ligin beşinci haftasında da galibiyet serisini sürdürdü.

Yağmurlu havaya ve ağır sahaya rağmen maçın ilk dakikalarından itibaren etkili bir futbol sergileyen Çeşme Belediyespor, Maçın 23. dakikasında Oğuzhan'ın ayağından bulduğu gol ve 43. dakikada da Narlıdere Belediyespor'un kendi kalesine attığı gol ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısında da etkili futbolunu sürdüren Çeşme Belediyespor, 53. dakikada Ali Kartal, 56. dakikada Selçuk Adaş ve 85. dakikada da Kubilay'ın attığı gollerle maçı 5-0 kazandı.

"Hem iyi futbol, hem de iyi sonuç aldığımız için çok mutluyuz"

Futbolcuları ve taraftarı sevince boğan maçın ardından bir açıklama yapan Çeşme Belediyespor Kulübü Derneği Başkanı Hüseyin Gültekin, "Çeşme Belediyespor'dan hep beklenen iyi futbol, atak futbol ve galibiyet. Tabi 40 yıllık hizmetimin ardından kulüp başkanı olmak üzerimde bir baskı oluşturuyor. Taraftarda da beklenti yüksek. Oynadığımız maçta hem iyi futbol, hem de iyi sonuç aldığımız için çok mutluyuz. Önümüzdeki hafta, kendi sahamızda Gaziemir Gençlik ile oynayacağız. O maçtan da galibiyet ile ayrılacağımızı düşünüyorum. Grubumuzdan 2 takım Play-off'a gidecek. 2 takım da küme düşecek. Şu anda gördüğümüz kadarıyla Çeşme Belediyespor, Gaziemir Gençlik ve Menderes Bld. Eğit. Kül.spor arasında çekişme olacak. Ama sonuçta futbol sahada oynanıyor. Seri galibiyetlerimiz için futbolcularımıza, teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Bize destek olan herkese de teşekkür ediyorum. Umut ediyorum ki sezon sonunda BAL hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

"Başarılı bir grafik çizerek, hedeflediğimiz yolda, planladığımız şekilde şampiyonluğa gideceğiz"

Çeşme Belediyespor Teknik Direktörü Zafer Çağın da maçın ardından yaptığı değerlendirmede, "Bugün hava yağmurlu. Biz de bu yağmurlu havada gol yağdırdık. Futbolcularım, gün geçtikçe uyum ve adaptasyon sorunlarını aşarak, daha iyi oynamaya çalışıyorlar. Güzel futbol oynadığımızı ve keyif veren bir futbolla taraftarımızı memnun ettiğimizi düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte de güzel futbolumuz devam edecek. Başarılı bir grafik çizerek, hedeflediğimiz yolda, planladığımız şekilde şampiyonluğa gideceğiz. Tabi bu başarımızı sürdürmemize bağlı. Başarı kendiliğinden gelmiyor. Emek, çaba, ter, mücadele ve arzuyla olur. Ben öncelikle kulüp başkanımıza ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Bize çok güzel bir ortam hazırladılar. Burada olmaktan çok mutluyum. Başarımızın arkasındaki kahramanlar onlar. Biz de teknik heyet olarak, elimizden geldiğince futbolcularımızı antre ederek, başarılı olmalarını sağlıyoruz. Önümüzdeki hafta zorlu bir maç oynayacağız. Gaziemir Gençlik'i de geçtiğimiz takdirde, Menderes maçı var. Sonrasında ilk yarı bitmiş oluyor" şeklinde konuştu.

Çeşme Belediyespor, 12 Aralık Pazar günü, kendi sahasında Gaziemir Gençlik ile karşılaşacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Kartal Futbol Çeşme Spor Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Bakmadan Geçme

Survivor Aleyna kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, nereli? Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
8 yaşındaki öz kızı için skandal ifadeler kullanan kadın canlı yayında gözaltına alındı

8 yaşındaki öz kızı için skandal ifadeler kullanan kadın canlı yayında gözaltına alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title