Haberler

Çekya'yı 2-1 mağlup eden Danimarka, EURO 2020'de yarı finale yükseldi

Güncelleme:

EURO 2020'de çeyrek final mücadelesinde Danimarka, Çekya'yı 2-1 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Danimarka'nın yarı finaldeki rakibi, Ukrayna-İngiltere maçının galibi olacak. Öte yandan Danimarka, şampiyonu olduğu 1992 Avrupa Şampiyonası'ndan bu yana ilk kez yarı finale yükselme başarısı gösterdi.

Çekya ile Danimarka, Bakü Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen çeyrek final mücadelesinde Danimarka, Çekya'yı 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

DANİMARKA'DAN ERKEN GOL

Danimarka, 5. dakikada Delaney'in ayağından bulduğu golle karşılaşmaya adeta 1-0 önde başladı. Bu golden sonra kalabalık hücumlarla gol arayan Çekya, hücumda pozisyon çeşitliliği yaratamadı. Sıklıkla orta deneyen Çekya bu pozisyonlarda Schick'i bulmaya çalıştı. Mücadelenin 42. dakikasında Dolberg'in golüyle 2-0 öne geçen Danimarka, soyunma odasına skorun verdiği rahatlıkla girdi. İkinci yarıda Jankto ve Krmencik hamlesiyle başlayan Çekya, daha organize ve merkezden Danimarka kalesine hücum etmeye başladı. Çekya'da Schick 49. dakikada attığı golle farkı 1'e indirdi. Bu dakikadan sonra karşılıklı pozisyonlar olsa da Çekya müadeleye dengeyi getirecek golü bulamadı ve karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılarak turnuvaya veda etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Euro 2020 Danimarka Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (1)

Eren İsmail:

Sadece 6 milyon nüfusu olan ülke altyapı eğitim derken İngiltere'ye futbolcuyla doyuruyor ve yarifinalde. Biz halen yabancı sınırı 8 6 gibi saçmalıkları konuşuyoruz. Yabancı sınırı yerine altyapı zorunlulugu ve şartları getirmemiz gerek Biz illa klüp bazında bir savaş icerisindeyiz federasyonda sadece para derdinde.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title