Haberler

Çaykur Rizespor İsmail Köybaşı ile anlaşma sağladı

Güncelleme:

Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor, transferin son gününün hareketli takımlar arasında yer alıyor. Karadeniz ekibi, Dusan Jovancic, Murat Sağlam, Onur Bulut ve bir dönem Fenerbahçe ile Beşiktaş formaları da giyen milli sol bek İsmail Köybaşı ile sözleşme imzaladı.

Süper Lig'de geride kalan 4 haftada 2 beraberlik 2 mağlubiyet alan Çaykur Rizespor'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Karadeniz ekibi son olarak Granada'da forma giyen İsmail Köybaşı'nın da bulunduğu 4 futbolcuyu kadrosuna kattı.

Çaykur Rizespor'un sözleşme imzaladığı futbolcular arasında Sırp orta saha oyucusu Dusan Jovancic, Fenerbahçe'den Murat Sağlam ve Alanyaspor forması giyen Onur Bulut da bulunuyor.

Transfer ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Geçtiğimiz sezon İspanya'nın Granada takımında forma giyen 31 yaşındaki defans oyuncusu, İsmail Köybaşı Başkan vekilimiz Ali Zeki Saruhan ve sportif direktör Yılmaz Bal'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle, kendisini 1 yıllığına Yeşil-Mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

29 yaşındaki Sırp orta saha oyucusu Dusan Jovancic, Başkan vekilimiz Ali Zeki Saruhan ve sportif direktör Yılmaz Bal'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle, kendisini 2+1 yıllığına Yeşil-Mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Çaykur Rizespor'umuz, Fenerbahçe'den Murat Sağlam ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşma sağladı. 22 yaşındaki defans oyuncusu Murat Sağlam Başkan vekilimiz Ali Zeki Saruhan ve sportif direktör Yılmaz Bal'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle, kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak Yeşil-Mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Çaykur Rizespor'umuz Alanyaspor'dan Onur Bulut ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşma sağladı. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Onur Bulut Başkan vekilimiz Ali Zeki Saruhan ve sportif direktör Yılmaz Bal'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle, kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak Yeşil-Mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı."

SADECE 7 MAÇTA FORMA GİYDİ

Geçtiğimiz sezon Granada formasıyla sadece 7 maçta forma giyen 31 yaşında milli sol bek İsmail Köybaşı, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Köybaşı Karadeniz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (4)

AFYONLU:

BOŞ FUTBOLCU BOOOŞ

2
0
yanıtYanıtla
123:

Boş bir futbolcu olduğunu elin adamı 1 yılda anladı. Bizim Beşiktaş Fener 10 senedir anlayamadı.

1
0
yanıtYanıtla
SOL AYAK:

İSMAAAEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLL

1
0
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

YER AÇIN FENERDEN AYRILAN TOPÇULAR GELECEK.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title