Haberler

Çaykur Rizespor-Galatasaray Maçından Notlar

Sarı kırmızılı takım, Chelsea maçı ilk 11'inden 4 oyuncu değişikliğiyle sahaya çıktı Teknik direktör Mancini, Drogba'nın yerine Umut Bulut'a, Eboue'nin yerine Veysel Sarı'ya görev verdi.

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a konuk olan Galatasaray'da, teknik direktör Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea maçındaki 11'inde 4 oyuncu değişikliğine gitti.

Mancini, Rize'ye getirmediği Fildişi Sahilli oyuncu Didier Drogba'nın yerine Umut Bulut'a görev vererek, bu futbolcuyu Burak Yılmaz ile forvette oynattı. Rize'ye gelen diğer Fildişi Sahilli oyuncu Eboue 18 kişilik kadroda kendine yer bulamazken, Veysel Sarı ilk 11'de forma giydi.

Hajrovic'i yedek kulübesinde soyunduran Mancini, bir diğer değişikliği de bu oyuncunun yerine Yekta Kurtuluş'u orta alanda görevlendirerek yaptı. Savunmada ise Hakan Balta'nın yerine Semih Kaya sahaya çıktı.

Taraftarlar stadı doldurdu

Çaykur Rizespor taraftarları, karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Yeni Rize Stadı'nın 15 bin 600 kapasiteli tribünlerinin güvenlik ve misafir takım tribünü için ayrılan bölümü dışındaki yerlerini dolduran yeşil-mavili taraftarlar, takımlarına zorlu maçta destek verdi.

Kale arkasındaki misafir tribününde de iki bin civarında sarı-kırmızılı taraftar, Rize deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı.

Mancini ve futbolculara sevgi gösterisi

Galatasaray taraftarları, maç öncesi teknik direktör Roberto Mancini ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.

Kendisini çağıran taraftarların yanına giden Mancini ve futbolcular, yumruk şov yaptı. Taraftarlar maç öncesi "Şampiyon olmamız lazım" yazılı pankart açtı.

Çaykur Rizespor'da 3 eksik

Çaykur Rizespor'da, sakatlıkları nedeniyle Engin Baytar, Lomana Lualua ve Hurşut Meriç, Galatasaray karşısında forma giyemedi.

Teknik direktör Uğur Tütüneker, geçen hafta 2-0 kaybettikleri Bursaspor maçına göre 4 oyuncu değişikliği yaptı. Tütüneker, Oboabona'nun yerine Viera, Eren'in yerine Ali Adnan, Aykut Akgün'ün yerine Sylvestre, Kweuke'nin yerine de Deniz Kadah'ı ilk 11'de sahaya sürdü.

Çaykur Rizesporlu oyuncular, sahaya "Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü kutlu olsun" yazılı pankart ile çıktı. - Rize

Kaynak: AA / Spor

Roberto Mancini Veysel Sarı Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title