Haberler

Çaykur Rizespor'da Türkiye Kupası Mesaisi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Çaykur Rizespor'da Türkiye Kupası mesaisi- Çaykur Rizespor antrenman görüntüleri Çaykur Rizespor'da Türkiye Kupası mesaisi Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda, 2 Aralık Çarşamba günü Orhangazispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Çaykur Rizespor'da Türkiye Kupası mesaisi- Çaykur Rizespor antrenman görüntüleri Çaykur Rizespor'da Türkiye Kupası mesaisi Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda, 2 Aralık Çarşamba günü Orhangazispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenör Roland Koch yönetiminde yapılan antrenmanda sakatlığı bulunan Dhurgham İsmail yer almadı. Ousmane Viera ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.Yağmur altında gerçekleştirilen idmanda, yeşil-mavili futbolcular koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Antrenman, ilk 15 dakikalık bölümünün ardından basına kapalı devam etti. Karadeniz temsilcisi, Orhangazispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenman ile tamamlayacak.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Mehmet Cengiz Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title