Haberler

Çaykur Rizespor'da Bursaspor Mesaisi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde 21 Şubat Cuma günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'de 21 Şubat Cuma günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde, Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana, tedavisi için Almanya'da bulunan Engin Baytar, ülkesinin milli takımına giden Goodfrey Oboabona katılmadı. Sakatlığı devam eden Hurşut Meriç ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Yeşil-mavili futbolcular, koşunun ardından kondisyona yönelik çalıştı. Antrenmanın son bölümünde 3 gruba ayrılan oyuncular, taktik ağırlıklı maç yaptı. Tütüneker, idman öncesi Sercan Kaya ile bir süre özel görüştü.

Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Eren Albayrak, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında Ali Adnan'ın cezası nedeniyle Kayseri Erciyesspor maçında sol bek olarak görev yaptığını belirterek, şöyle konuştu:

"Bana verilen şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım. Hazırlık maçlarında da sol bek olarak oynamıştım. Hocamın verdiği şans doğrultusunda söylediklerini yapmaya çalıştım. İlk maçta tedirgindim ama Gaziantespor maçında daha iyi şeyler yapmaya çalıştım. Sol önde oynuyordum, şimdi geride oynuyorum. Benim için zor olmadı."

Gaziantepspor maçında alınan galibiyetin önemli olduğunu ifade eden Eren Albayrak, "Bizim için bir başlangıç oldu ama Bursaspor maçı çok daha zor olacak. Bursaspor deplasmanında bizim için en kötü sonuç beraberlik olmalı. Yenemiyorsak yenilmemeliyiz. Bizim kazandığımız haftada rakiplerimizin de kazanması işlerin zorluğunu gösteriyor" dedi.

Kaynak: AA / Spor

Uğur Tütüneker Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title