Haberler

Çaykur Rizespor'da Aatif Chahechouhe Sakatlandı!

Güncelleme:

Çaykur Rizespor'un 32 yaşındaki Faslı orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe sakatlandı.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında oynadığı 6 maçın 5'ini kazanan ve 1'ini beraberlikle tamamlayan Çaykur Rizespor'da yakalanan 6 maçlık çıkışta takıma önemli katkı sağlayan Aatif Chahechouhe, sakatlığı nedeniyle bugün yapılan antrenmana katılmadı.

BASIN TOPLANTISI İPTAL EDİLDİ

Yeşil mavili takımın devre arasında kadrosuna kattığı ve geride kalan 6 haftalık bölümde tüm maçlarda görev alan Aatif Chahechouhe'nun bugün saat 17.30'da antrenman öncesi planlanan basın toplantısının da sakatlığı nedeniyle iptal edildiği belirtilirken, tecrübeli futbolunun hafta sonu Fenerbahçe ile oynanacak maçta görev alıp almayacağının ise yapılacak son kontrollerin ardından netlik kazanacağı kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aatif Chahechouhe Haberler

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

İstanbul Havalimanı'nda alarm! 600 metrede uçan dronu son anda fark ettiler

İstanbul Havalimanı'nda alarm! 600 metrede uçan dronu son anda fark ettiler

Bakmadan Geçme

Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

500

Yorumlar (28)

VATANDAŞ:

FENER OYNAMASINI İSTEMEMİŞTİR SAKATLIK BAHANE ZATEN KİRALIK.

17
5
yanıtYanıtla
bakınca gören:

senin ne futboldan nede spordan haberin var satıldı saf adam satıldı

yanıt1
yanıt0
Vatan:

Sakat degil hepsi oyun. fenere karsi oynamayacak anlasma böyle bak sonraki hafta nasil oynar.

13
6
yanıtYanıtla
ziver:

bizde inandık. .

16
2
yanıtYanıtla
Gemlik:

Ben diyorum Rize Fenere yatar, Sivas da Fenerin karısı, onlarda Bursa ya patlar olan Bursa ya olur. Bu hafta Bursa üç takıma karşı mücadele edecek. Fener, Sivas, Rize. Bir de kendilerine tabii.

7
10
yanıtYanıtla
Sivas:

Bursa kimin karısı acaba

yanıt1
yanıt0
ALİÇİNE:

EMRE BELEZOĞLUNA DİKKAT EDİN. HAFTAYA FENER MAÇINDA YA CEZALI OLACAK YADA SAKATIM DİYİP OYNAMAYACAK. GERÇİ OYNASADA PENALTI FELAN YAPTIRIR, KIRMIZI KART GÖRÜR OLUR MU OLUR

8
6
yanıtYanıtla
matkapgibidelerim:

Aatif :haftaya fenerle oynuyoruz ben sakatım Rizespor : tmm Diğerleri :D he he tmm inandık :D

12
1
yanıtYanıtla
ALPER:

fenere karsı oynamak istemiyodur sakatlığı yok sanırım bizde inandık

12
1
yanıtYanıtla
HAKİKİ ÖZ TÜPÇÜ:

dünkü tüpçülerin derbisini izledik. dünya alem biliyordu berabere biteceğini . Trabzonun kupasını vermeyen trabzonun zıbpisini alsın.

6
7
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title