Haberler

Çaykur Rizespor, Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında karşılaştığı Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti. Altin Zeqiri ve Adolfo Gaich'in golleriyle galibiyete ulaşan Çaykur Rizespor, önemli bir galibiyet elde etti.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında karşılaştığı Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

50. dakikada Sam Larsson'un pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Van de Streek'in şutunu kaleci Gökhan Akkan kurtardı.

60. dakikada Jonjo Shelvey'in ceza sahasına ortasında Altin Zeqiri topu ağlara gönderdi. 2-0

63. dakikada gelişen Antalyaspor atağında Dario Saric'in ceza sahası içinden sert şutunda direkten döndü.

76. dakikada Khusniddin Alikulov'un pasıyla topu önüne alan David Akintola'nın şutu top az farkla üstten auta çıktı.

82. dakikada Emirhan Topçu'nun pasıyla topla buluşan Adolfo Gaich'in vuruşunda top filelerle buluştu. 3-0

Hakemler: Emre Kargın, Volkan Ahmet Narinç, Candaş Elbil

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Casper Hojer, Emirhan Topçu, Khusniddin Alikulov, Muhammet Taha Şahin, Jonjo Shelvey (Attila Mocsi dk. 90), Dal Varesanovic (Muammer Sarıkaya dk. 88), İbrahim Olawoyin, David Akintola (Halil İbrahim Pehlivan dk. 88), Altin Zeqiri (Gustavo dk. 70), Martin Minchev (Adolfo Gaich dk. 70)

Yedekler: Tarık Çetin, Seyfettin Anıl Yaşar, Eray Korkmaz, Oumar Diouf, Güvenç Usta

Teknik Direktör: İlhan Palut

Antalyaspor: Helton Leite, Güray Vural, Bahadır Öztürk, Veysel Sarı, Erdoğan Yeşilyurt, Sam Larsson (Britt Assombalonga dk. 67), Dario Saric (Erdal Rakip dk. 81), Jakub Kaluzinski, Ramzi Safuri (Emre Uzun dk. 67), Van de Streek (Zymer Bytyqi dk. 67), Adam Buksa

Yedekler: Ataberk Dadakdeniz, Amar Gerxhaliu, Ömer Toprak, Naldo, Ufuk Akyol, Deni Milosevic

Teknik Direktör: Sergen Yalçın

Goller: Altin Zeqiri (dk. 34 ve 60), Adolfo Gaich (dk. 82) (Çaykur Rizespor)

Sarı kartlar: Dal Varesanovic, Jonjo Shelvey, Khusniddin Alikulov, Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Erdoğan Yeşilyurt, Assombalonga (Antalyaspor) - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trendyol Süper Lig Antalyaspor Rizespor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title