Haberler

Caner Erkin, Fenerbahçe'den Yıllık 2.5 Milyon Euro İstiyor

Güncelleme:

F.Bahçe ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Caner, sarı-lacivertli kulüpten maaşına zam isterken Gökhan Gönül'ün yıllık kazancını işaret etti.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Caner Erkin sözleşme uzatmak için Gökhan Gönül'ün yıllık kazancını işaret etti. Caner, 1.7 milyon Euro garanti para ve toplam 765 bin Euro maç başı talep etti.

CANER'DEN GÖKHAN GÖNÜL TARİFESİ

Fenerbahçe'de ''sözleşme uzatacak' ya da 'başka kulüplere gidecek' dedikodularının en çok yapıldığı isimlerin başında Caner Erkin geliyor. Sarı lacivertli kulüp, başarılı futbolcusunun sözleşmesini tıpkı daha önce Volkan Demirel ve Mert Günok'a yaptığı gibi sezon sonunda uzatacak. Kulübünden bonuslarla birlikte yaklaşık 800 bin dolar kazanan Caner ise, yeni sözleşme için kriterini belirledi. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe ile Milli Takım'da sağ ve sol kanadı birlikte paylaştığı Gökhan Gönül'ün yıllık ücretini baz alacak.

YILLIK 2,5 MİLYON EURO

Gökhan, sarı lacivertli takımda yıllık 1 milyon 710 bin Euro garanti para, maç başı ücreti olarak da yıllık 765 bin Euro kazanıyor. Bu da yaklaşık 2.5 milyon Euro'luk bir rakama denk geliyor.

SEZON SONUNU BEKLEYECEK

Caner de takım arkadaşının bu ücretini kıstas alarak yıllık en az 2-2.5 milyon Euro'luk bir rakam isteyecek. Ayrıca genç futbolcuya 2 yıl önce ücretinde düzeltme konusunda söz verilmesine rağmen, o dönem yaşanan sıkıntılar nedeniyle bu söz tutulamamıştı. Caner'in bunu sorun etmeyip en iyi performansını gösterdiği de futbolcunun çevresi tarafından vurgulanıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Gökhan Gönül Caner Erkin Fenerbahçe Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title