Haberler

Caner Erkin, 4 ile 6 Ay Arasında Sahalardan Uzak Kalacak

Güncelleme:

Antalyaspor maçında sakatlanan Beşiktaşlı Caner Erkin'in aşil tendonu koptu. Ameliyat edilen milli futbolcu 4 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalacak.

Beşiktaş'ta Caner Erkin'den kötü haber geldi. Antalyaspor maçında sakatlanarak 81. dakikada oyun dışı kalan milli oyuncunun aşil tendonunda kopma meydana geldi. Siyah beyazlı oyuncunun 4 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

ORMAN: ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN

Maç sonrası hastaneye götürülen Caner Erkin, burada ameliyat oldu. Ameliyat sonrası Caner'in durumuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Gayet iyi gördüm. Ameliyatı başarılı geçti. Şanssızlık. Nazar değdi diyelim. Futbolun içerisinde böyle şeyler var. Beşiktaş kadrosunun geniş olması da böyle şeylerin olabilme ihtimali olabileceğine göre yapılıyor. Benim üzüntüm oyuncumla alakalı. Allah beterinden saklasın. Caner'le konuştuk. Durumu gayet iyi. Bir sıkıntısı yok. Oyuncunun ne zaman döneceğinden önemlisi, sağlığı ve moralinin iyi olması." dedi.

ÇETİNKAYA: 5-6 AYA MAL OLABİLECEK BİR SÜREÇ

Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya ise Caner Erkin'in aşil tendonunda koptuğunu açıkladı. Çok üzüldüklerini dile getiren Çetinkaya, "Hemen ameliyatını yaptık. Gayet başarılı geçti. İlk başta morali bozuktu. Bu talihsiz olaydan dolayı isyanları da vardı. Çünkü aşil tendon kopuğu, bir sporcunun hayatında 5-6 aya mal olabilecek bir süreç. Onun da farkında. Önemli olan sonu iyi olsun." diye konuştu.

"ÖZEL BİR CİHAZLA İKİ AY YÜRÜYECEK"

Oyuncunun eski Caner olarak sahalara dönmesinin arzuladıklarını vurgulayan Çetinkaya, "Biz 4-5 ayın hesabını yapmıyoruz. Biz eski Caner'i tekrar aynı performansla sahalarda görmek istiyoruz. Ameliyatı çok başarılı geçti. Keyfi de yerinde. Başkanla konuştu. Ağrısı sızısı yok. Koltuk değnekleriyle biraz mobilize edeceğiz. Ayağında bir cihaz var, onunla 2 ay yürüyecek. Bir ay sonra basmaya başlar. Tahminen her şey yolunda giderse 4. veya 5. ayda koşulara başlayabilecek. Sezon sonuna yetişir mi, yetişmez mi; buna vereceği cevap, oradaki iyileşme dokusuna bağlı. Bu tür sakatlıklarda ay hesabı yapmak çok doğru değil ama, aşil tendonu nereden bakarsanız 5 ile 6 ay süren bir süreçtir. Caner'in ağrı eşiği yüksektir. Dirençlidir. Çalışkan bir sporcudur. Normal akranlarına göre erken dönme ihtimali her zaman var. Ümidimiz o. Ama geç olsun güç olmasın. İyi olsun. Eski Caner olarak dönsün. Amacımız ve beklentimiz o yönde. Şu an her şey yolunda." ifadelerini kullandı.

"ESKİ CANER OLARAK GERİ DÖNER"

Aşil tendonlarında kopukların aşırı yüklenmeden dolayı gerçekleştiğini kaydeden Sarper Çetinkaya, "Sezon başından bu yana neredeyse bütün maçlarda oynuyor. Dinlenme şansı da olmadı. Caner de biraz tez canlıdır. Fedakar bir oyuncudur. Antrenman kaçırmaz, maç kaçırmaz. Biraz fazla zorlayınca, tak diye kopabiliyor. Normal hayatta da insanlarda olabilecek bir şey. Talihsizlik. Caner'i 5-6 ay sonra eski Caner olarak görürsünüz" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sarper Çetinkaya Antalyaspor Caner Erkin Beşiktaş Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024?
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title