Haberler

    Canalioğlu: Kazanmak İçin Gelmiştik

    Trabzonspor Teknik Sorumlusu Canalioğlu: "Kazanmak için geldiğimiz Bursa deplasmanından 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık"

    Trabzonspor Teknik Sorumlusu Cemil Canalioğlu ise Bursaspor ile seyir zevki yüksek bir karşılaşma oynadıklarını ifade etti.

    Bursa deplasmanına 3 puan hedefiyle geldiklerini anlatan Canalioğlu, "Kazanmak için geldiğimiz Bursa deplasmanından 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Galibiyetle ayrılabilirdik. Futbolcularımız düdük çalmadan mücadelelerini bırakmadılar. Tüm oyuncularımı gösterdikleri mücadelelerinden ötürü kutlarım. Deplasmanda 1 puan iyi görünüyor. Hedefimize adım adım yürüyoruz" ifadelerini kullandı.

    Bordo-mavili futbolculardan Kadir Keleş, Bursaspor deplasmanının her zaman zor olduğunu dile getirerek, "Bursaspor çok iyi bir takım. Bizler de Trabzonspor'un şanına yakışan şekilde sahada mücadele ettik. Bugün, kazanan da kaybeden taraf da olabilirdik. Berabere bitti. Önümüzde Galatasaray maçı var. Onu kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

    Mustafa Akbaş ise Bursaspor maçına hafta içi çok çalıştıklarını ancak sahadan 1 puanla ayrılmak durumunda kaldıklarını kaydetti.

    BURSASPOR'DAN 'ŞANSSIZLIK' YORUMU

    Bursaspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, "Bundan sonra kalan 2 maçımızı da kazanmaya çalışacağız " dedi.

    Şengül, Spor Toto Süper Lig'de 2-2 berabere kaldıkları Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, özellikle son dönemde hakem hatalarıyla 3-4 maçı kaybettiklerini düşündüğünü söyledi.

    Trabzonspor maçının da motivasyon açısından oldukça zor olduğunu dile getiren Şengül, şunları söyledi:

    "Bu zorlu karşılaşmada da oyuncularımız onurlu ve yürekli şekilde mücadele ederek ligin gidişatına tesir etmemeye gayret gösterdiler. Bundan sonra kalan iki haftamızda ligin alt tarafını yakından ilgilendiren 2 önemli maç oynayacağız. Bu karşılaşmalarda da onurlu ve yürekli şekilde sahaya çıkacağız. Bursaspor Kulübü her maça ciddi hazırlanır ve kazanmak için oynar. Bundan sonra kalan 2 maçımızı da kazanmaya çalışacağız."

    Bursaspor formasını bu sezon ilk kez giyen genç savunma oyuncusu Ethem Pülgir, maça çok iyi başladıklarını ve gol bulduklarını vurgulayarak, "Birçok gol pozisyonlarından da faydalanamadık. Atamayana atarlar. Gol yemesek daha iyi olurdu. Sonuç olarak takım halinde iyi bir mücadele sergilediğimizi düşünüyorum" dedi.

    Genç oyunculardan Ozan Tufan da bu sezon fazlasıyla şanssızlıklar yaşadıklarını, kötü performans sergilediklerini bildirerek, yeşil-beyazlı taraftarlardan özür diledi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Trabzonspor Kadir Keleş Bursaspor Spor Haberler

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

    İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

    Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

    Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

    Bakmadan Geçme

    LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak?
    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title