Haberler

Buz Pateni Federasyonu'nda Olağanüstü Genel Kurula Doğru

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürbüz, Kocaeli'de buz branşlarında faaliyet gösteren kulüp başkanlarıyla bir araya geldi.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürbüz, Kocaeli'de buz branşlarında faaliyet gösteren kulüp başkanlarıyla bir araya geldi.

Gürbüz, buz sporlarında faaliyet gösteren 8 kulübün başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, 22 Ekim'de Federasyon Başkanı Dilek Okuyucu'nun istifasının ardından yönetim kurulu üyelerinin oy birliğiyle 10 Aralık'ta yapılacak olağanüstü genel kurula kadar görevin kendisine verildiğini hatırlattı.

Federasyon başkanı olarak öncelikli görevinin suhulet içinde, sorunsuz bir şekilde, aynı zamanda Türkiye'deki ve Uluslararası yarışmalarda rutin programları aksatmadan federasyonu olağanüstü kongreye götürmek olduğunu ifade eden Gürbüz, sorunları yerinde tespit etmek amacıyla buz sporları alanında faaliyet gösteren illeri ziyaret ettiğini söyledi.

Gürbüz, "Bu branş meşakkatli ve zor bir branş. Erzurum, Ankara, İstanbul, Kocaeli, İzmir ve tekrar Erzurum'u ziyaret ederek bu branşa ilgi duyan tüm şehirleri gezip, sorunları dinliyorum. Bu ziyaretler bir seçim ziyareti değil, daha çok kulüplerimizin genel sorunlarını dinlemek ve sorunlara 'nasıl bir çözüm geliştirebiliriz' yönünde ziyaretlerdir." diye konuştu.

Toplantıya katılan Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Nikomedia Spor Kulübü Başkanı Erdinç Üremiş, Körfez Buz Sporları Başkanı Ata Yetişken, ASP Spor Genel Sekreteri Hüseyin Dizmen, Akpro Mühendislik Spor Kulübü Başkanı Mustafa Akdoğan, Kocaeli Zirve Spor Kulübü Başkanı Derya Aksoy, Kocaeli Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Bülent Cengizhan ile Buz41 Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Bülent Demirboğa, Gürbüz'e kulüpleri hakkında bilgi vererek, taleplerini dile getirdi.

Kaynak: AA / Spor

Hamdi Gürbüz Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title