Haberler

Bursasporlu Taraftarlardan Birlik ve Beraberlik Yemeği

Genç Bursasporlular Derneği, Beşiktaş maçı öncesi birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

Genç Bursasporlular Derneği, Beşiktaş maçı öncesi birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

Genç Bursasporlular Derneği, birlik beraberlik ve dayanışma yemeği düzenledi. Programa Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, futbolcular Sercan Yıldırım, Ozan Tufan, Enes Ünal, İkinci Başkan Rıdvan Şen, Divan Kurulu Başkanı Kadir Şenkaya, yöneticiler ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç Bursasporlular Derneği Onursal Başkanı Hasan Baydemir'in açılış konuşmalarının ardından plaket takdimine geçildi. Plaketini aldıktan sonra konuşan Bursaspor Başkan Danışmanı Ayhan Barışıcı, "Mutlu olmanın çok farklı özellikleri ve duyguları var. Bugüne kadar aldığımız plaketlerin içinde en önemli olanları Bursaspor amblemli olanları. Bugün bunu almanın gururunu yaşıyorum. İnşallah güzel günleri hep birlikte yaşarız diyorum" dedi.

Plaketini alan Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen, geceyi düzenleyenlere teşekkür etti. Programa katılan yeşil-beyazlı taraftarlar teknik direktör Christoph Daum'a büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar Alman hoca lehine tezahüratlarda bulundu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Christoph Daum rıdvan şen Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title