Haberler

Bursaspor'un Deneyimli Orta Saha Oyuncusu Adem Koçak: Emeğimiz 90 Dakikaya Sıkışmıştı

Bursaspor'un deneyimli orta saha oyuncusu Adem Koçak, Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabirine özel açıklamalarda bulundu.

Bursaspor'un deneyimli orta saha oyuncusu Adem Koçak, Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabirine özel açıklamalarda bulundu. Adem, "Sezonun tüm emeği 90 dakikaya sıkışmıştı. Maçı galibiyetle tamamlayarak hedefimize ulaştık" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında deplasmanda kümede kalma mücadelesi veren Medical Park Antalyaspor'a konuk olan Bursaspor, rakibini 3-1 yenerek sıralamada 49 puanla 5'inciliğe yükseldi.

Yeşil beyazlı ekibin başarılı orta saha oyuncusu Adem Koçak, zorlu bir maçı geride bıraktıklarını ifade ederek, "Kazanmamız gereken bir maçtı. 9'uncu sıraya gerilemiştik. Bu bilinçle sahaya çıktık. Sezonun başından beri iyi bir takım olduğumuzu söylüyoruz, bunu gösterdik. İyi oynadık, güzel goller attık. Rakibe gelince, onlar da küme düşmemeye oynuyor. Gol atmak onları maça bağlayacaktı ve maçın son 5 dakikası bizim için zor geçti. Can havliyle saldırdılar. Oyun disiplininden kopunca bu tarz oyunlar zor oluyor. Bangura'nın golüyle rahatladık. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Gaziantepspor maçını da kazanmak istiyoruz. En iyi şekilde Süper Final'e katılmak istiyoruz" diye konuştu.

"3 PUAN ALARAK RİSKİ ENGELLEDİK"

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın maça çıkmadan önce takımı toplayarak bir konuşma yaptığını ifade eden Adem şunları söyledi:

"Hocamız bu maçta tüm sezonun emeği olduğunu, bu emeğin 90 dakikaya sıkıştığını söyledi. Bu bilinçle sahaya çıktık. Tüm sezon iyi başlayıp kötü devam ettirdiğimiz sonra tekrar toparlandığımız ligde hedefe ulaştığımız maç oldu. Haftaya hiçbirşey garanti değildi. Bunu haftaya bırakmamazı gerekiyor. Ligde herkes kendi derdinde. Antalyaspor düşmeme mücadelesi veriyor. Ama biz de Süper Final'e katılma mücadelesi veriyoruz. Kazanmasaydık herşey haftaya kalacaktı. 3 puan alarak bu riskin önüne geçtik. Bu anlamda hocamız bizi iyi motive etti. Takım da istenen mücadeleyi gösterdi" dedi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Doğan Haber Ajansı Adem Koçak Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title