Haberler

Bursaspor'da Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Kayseri Erciyesspor maçında sakatlanan Şener Özbayraklı ile ayak bileğinde ağrısı bulunan Okan Deniz, antrenmana katılamadı.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Yeşil-beyazlı oyuncular, Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Christoph Daum yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde kondisyon salonunda çalıştı. Bunun ardından antrenman sahasına geçen futbolcular, topla koordinasyon hareketleri sonrası yarı sahada kurallı çift kale maç yaptı.

Antrenman sonunda Enes Ünal, Batuhan Altıntaş ve Emre Pehlivan, Harun Tekin ve Okan Koçuk'un koruduğu kalelere şut çalışması gerçekleştirdi.

Kayseri Erciyesspor maçında sol üst adalesine darbe alarak sakatlanan Şener Özbayraklı ile ayak bileğinde ağrısı bulunan Okan Deniz, idmana katılamadı. Sol üst adalesinde ödem oluşan ve tedavisine başlanan Özbayraklı'nın Gaziantepspor karşılaşmasında oynayıp oynayamayacağı maç gününe kadar netleşecek.

Bu arada, sezon başı hazırlık çalışmalarında sağ dizinden sakatlanan ve ameliyat edilen Ozan İpek'in kondisyon durumunu kontrol etmek üzere yardımcı antrenörler Faruk Korkmaz, Tonguç Vardar ve Emre Bayraktar tarafından dayanıklılık testi uygulandı. - Bursa

Kaynak: AA / Spor

Kayseri Erciyesspor Şener Özbayraklı Gaziantepspor Bursaspor Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title