Haberler

    Bursaspor'da Atiker Konyaspor Maçı Hazırlıkları

    Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 30 Nisan Pazartesi günü sahasında Atiker Konyaspor'u ağırlayacak Bursaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

    Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Er yönetiminde  gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 40 dakika sürdü.
    Isınma hareketleriyle başlayan, dar alanda yapılan kontrol-pas oyunu  ile devam eden çalışmada daha sonra 3 gruba ayrılan yeşil-beyazlılar, yarı sahada  çift kale maç yaptı.
    BOSTOCK MAÇ GÜNÜ NETLEŞECEK
    Bursaspor'da sakatlığı nedeniyle yeşil beyazlıların son 3 maçında yer alamayan John Bostock, bir süre de takımdan ayrı kalırken bugünkü idmanla birlikte takımla yeniden çalışmalara başladı. Ancak tecrübeli oyuncunun Atiker Konyaspor ile oynanacak olan maça hazır olup olmayacağının yapılacak kontrollerin ardından belli olacağı öğrenildi. Teknik ve sağlık ekibin kararı doğrultusunda Bostock'un kadroda yer alıp alamayacağı belli olacak.
    JOHN AMELİYAT OLACAK
    Bursaspor'un bu sezon beklediği verimi alamadığı oyunculardan biri olan Josua John'un da ameliyat olacağı öğrenildi. Kasığındaki sakatlık nedeniyle 1 ayı aşkın süredir takımdan ayrı kalan Hollandalı oyuncunun, sezonu kapatması öngörülüyor. Bu sezon ligdeki 8 maçta yalnızca 316 dakika süre alan 29 yaşındaki oyuncu, yeşil beyazlı forma ile çıktığı 38 maçta 1 gol atıp 4 asist kaydetti.
    Bursaspor yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
    Bu arada, yeşil-beyazlı oyuncular, antrenman öncesi aileleriyle  tesislere gelen engelli bir taraftar ve 4 aylık bebeğe yakın ilgi gösterdi. Oyuncular, engelli taraftar ve bebekle fotoğraf çektirdi.
    Bursaspor, yarın sabah saatlerinde gerçekleştireceği antrenmanla  Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Özlüce Tesisleri Mustafa Er Konyaspor Bursaspor Spor Haberler

    Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

    Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

    Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

    Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

    AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

    AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

    Bakmadan Geçme

    MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 29 Mayıs hangi burç? 29 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 29 Mayıs tarihi hangi burç olur? Nihat Doğan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Nihat Doğan kaç yaşında, nereli? Nihat Doğan biyografisi! Yalçın Karatepe kimdir? Halk Tv konuğu Yalçın Karatepe kaç yaşında, nereli? Yalçın Karatepe biyografisi! 29 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 29 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? İstanbul'un Fethi toplu taşıma ücretsiz mi? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm izle! TRT 1 Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fetihler Sultanı son bölüm neler oldu? 29 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? Bugün ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Özgür elendi mi? 29 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 29 Mayıs Survivor elenen isim! İSTANBUL'UN FETHİ KISA MESAJLAR! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi anlamlı, güzel ve resimli sözler neler? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 29 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
    Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

    Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title