Haberler

Bursaspor: Antalyasporu Yenmeliyiz

Güncelleme:

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat,"Bu hafta sonunda oynayacağımız Medical Park Antalyasporu da yenmek zorundayız" dedi.

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle moral kazandıklarını söyledi, "Bu hafta sonunda oynayacağımız Medical Park Antalyaspor'u da yenmek zorundayız" dedi.

Erkan Kamat, daha başarılı olmak için özverili olunması gerektiğinin altını çizerken şöyle konuştu:

"Mersin'den iyi bir skorla döndük. Önümüzdeki hafta Antalyaspor maçı öncesi iyi bir moral oldu. Antalyaspor'u yenmek zorundayız. Bunu Kasımpaşa maçında da düşünmüştük ama çok pozisyon bulmamıza rağmen değerlendiremedik ve Kasımpaşa'yı yarışın dışına çıkaramadık. Futbolcularımız bu süreçte güzel bir yerde ligi tamamlamak için özveriyi göstereceklerdir."

"SIKINTIMIZ YOK"

Kulüp olarak hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını dile getiren Erkan Kamat, bu konuda şunları söyledi:

"Kulüp olarak gerçekten sıkıntılarımız yok. Takım dengelerini çok iyi kurmasını başardık. Başkanımız, (Allah'a şükür mahçup olmadık) diyor. Biz oyuncularımızın ödemelerini gerektiği zamanlarda, primlerini maça çıkmadan önce yapıyoruz. Bu kulüp tarafından oyuncuya verilen en büyük mükafattır. Futbolcular oynadığı kulübün nasıl kıymetli olduğunu bilirse o zaman sahaya yansıtır ve en iyi şekilde Bursaspor için gerekeni yapmaları gerekir."

"BURSASPOR DAHA FAZLA KONUŞULSUN"

"Karnaval havasını sezon sonuna kadar taşıyalım ve sezonu en iyi yerde bitirelim" diyen Erkan Kamat, son olarak şöyle dedi:

"Önümüzdeki sezonun planlamısını en iyi şekilde yapalım ki Avrupa arenasında da Bursaspor'un birşeyler yapması gerekiyor. 2 sezondur Avrupa Ligi'nde gruplara kalmakta son anda hüsrana uğradık. İddialı duruma gelip gruplara kalmalıyız. Bursaspor daha fazla konuşulsun, daha çok önem kazansın. Biz bunu Avrupa'da hissettirdik, biraz daha fazla hissettirmek istiyoruz."

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Erkan Kamat Bursaspor Spor Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title