Haberler

Bursaspor-Ankaragücü Kadrolar Ve Notlar

Bursaspor-Ankaragücü Kadrolar ve Notlar

BURSASPOR-ANKARAGÜCÜ KADROLAR VE NOTLAR

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 26'ncı hafta kapanış karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde Ankaragücü'nü konuk ediyor.

ERTUĞRUL SAĞLAM 100. MAÇINA ÇIKTI

Bursaspor'un başarılı teknik patronu Ertuğrul Sağlam, Ankaragücü karşılaşması ile Bursaspor tarihinde bir rekora imza attı. 2009 yılında göreve gelen ve yeşil beyazlı ekibi geçtiğimiz sezon şampiyon yaparak devrimi gerçekleştiren Sağlam, bugüne dek Süper Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Şampiyonlar Ligi'nde toplamda 100'üncü karşılaşmasına çıkmış oldu. Bursaspor'da daha önce 1963-66 yılları arasında 99 maçta görev alan Teknik Direktör Muhtar Tucaltan'a ait olan aralıksız olarak görev alma rekorunu da Sağlam böylelikle kırmış oldu.

SAĞLAM'A PLAKET

100'üncü maçına çıkan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a karşılaşma öncesi Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve İkinci Başkan Haluk Özkıyıcı ve yönetim kurulu üyeleri plaket hediye etti. Tören sırasında yeşil beyazlı taraftarlar tribünlerden, "Sonsuza kadar Ertuğrul hoca" şeklinde tezahürat yaparak, 2012 yılında sözleşmesi sona erecek olan başarılı teknik adamın Bursaspor'da uzun yıllar görev yapmasını istediler.

"YENİ YÜZLER İLE DEĞİL NİCE 100'LERE"

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da tüm stadı dolaşarak tek tek selamladı. Kapalı kale arkası tribünden taraftarlar üzerinde şampiyonluk akşamı çekilen fotoğrafın bulunduğu ve, "Yeni yüzler ile değil nice 100'lere" yazılı dev pankart açtı. Sağlam'ın taraftarları selamlarken duygulandığı ise gözlerden kaçmadı.

ALTIDORE VE SERCAN KULÜBEDE

Bursaspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Altidore ilk kez yedek kulübesiyle tanıştı. ABD'li futbolcunun yerine ise genç yıldız Volkan Şen ilk 11'de sahaya çıkan isim oldu. Bursaspor bir diğer genç yıldızı Sercan Yıldırım ise bu maçta da yedek kulübesinde karşılaşmaya çıktı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam genç futbolcuya bu maçta da ilk 11'de şans vermedi. Maç öncesi taraftarlar Sercan'ı tribünlere çağırarak genç futbolcuya moral verdi.

İNSUA UZUN ARADAN SONRA

Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu İnsua, uzun aradan sonra yeşil beyazlı forma ile Ankaragücü karşılaşmasının ilk 11'inde sahaya çıkan isim oldu. İnsua'nın hırslı görüntüsü dikkat çekti.

SERDAR'A ÖZEL İZİN

Ümit Milli Takım aday kadrosuna çağırılan genç futbolcu Serdar Aziz için Bursaspor, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan özel izin aldı. Genç savunma oyuncusu Ankaragücü karşılaşmasında sahaya ilk 11'de çıkarak mücadele etti.

MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK

Tribünleri dolduran Bursaspor taraftarları ile Ankaragücü taraftarları karşılaşma öncesi Atatürk Stadı'nda dostluk rüzgarları estirdi. İki takım taraftarları takımlarını tribünlere el ele çağırarak alkışlarken, birbirleri lehine de tezahüratlar yaptı.

"PAŞA SELİM MİLLETVEKİLİ"

Geçtiğimiz günlerde bağımsız milletvekili adayı olacağını açıklayan ve kendisine slogan olarak, "Alemde ismi karakolda resmi var" seçen Bursaspor amigosu Selim Kurtulan için tribünler, "Paşa selim milletvekili" şeklinde tezahürat yaptı.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Süleyman Abay (), Serkan Akarca (), Mehmet Cem Hanoğlu ()

BURSASPOR:

27 İvankov ()

21 Ali ()

4 Ömer ()

2 Serdar Aziz ()

23 Mustafa Keçeli ()

10 Volkan ()

6 Bekir Ozan ()

7 İnsua ()

20 Ozan ()

17 Batalla ()

18 Miller ()

YEDEKLER:

1 Yavuz

13 Svensson

12 Altidore

38 İbrahim

22 Turgay

9 Sercan

25 Ergic

ANKARAGÜCÜ:

41 Özden ()

16 Mehmet ()

5 Klukowski ()

14 Zewlakow ()

17 Rajnoch ()

66 Adem ()

6 Kağan ()

60 Özgür ()

99 Gabric ()

27 Sapara ()

89 Bednar ()

YEDEKLER:

22 Bayram

18 Murat

33 Fatih Tekke

11 Robert

7 Turgut

25 Aydın

81 Serdar Özkan

EMRE KOŞAK - BURSA / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title