Haberler

Bucaspor Başkanı Aktaş'tan çağrı

Güncelleme:

TFF 3. Lig 1. Grup'ta sezon koronavirüs salgınıyla durmadan önce 4'üncü sırada yer alan 1928 Bucaspor'da Başkan Cihan Aktaş, sezonun tesciliyle ilgili adaletli bir karar verilmesi gerektiğini söyledi.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta sezon koronavirüs salgınıyla durmadan önce 4'üncü sırada yer alan 1928 Bucaspor'da Başkan Cihan Aktaş, sezonun tesciliyle ilgili adaletli bir karar verilmesi gerektiğini söyledi. Aktaş, "Bunu sadece kendimiz için istemiyoruz. Bizim mücadelemiz, hiçbir takımın mağdur olmaması için. Türk futbolu da zarar görmesin diye uğraşıyoruz" dedi.

"Play-Off oynanmayacaksa önerimiz var" diyen Aktaş, "Play-Off oynanmazsa iddiası olan takımlar motivasyon anlamında yıkıma uğrayacak. Bu gelecek sezona da yansıyacak. Verilecek kararlarda hak ve adalet arıyoruz. Play-Off oynanamaması halinde 3. Lig'deki 3 grubun ilk 6 takımı direkt olarak bir üst lig olan 2. Lig'e çıkarılabilir. 2. Lig'de de 2 yerine 3 grup kurulur. Böylelikle hiç kimsenin hakkı yenmemiş olur" şeklinde konuştu.

TFF'nin vereceği kararı heyecanla beklediklerini vurgulayan Aktaş, sağlıklı düşünüp en adil kararın verilmesi gerektiğini ifade etti.

TAKIM SAYISI ARTSIN

1928 Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş, bu süreçte liglerdeki takım sayısının artabileceğini vurguladı. Cihan Aktaş, "Avrupa'nın ileri gelen liglerine baktığımız zaman İngiltere'de, İspanya'da, İtalya'da ve Fransa'da en üstteki liglerde 20 takımın olduğunu görüyoruz. Bizde ise örneğin Süper Lig 18 takımdan oluşuyor. Bizde de takım sayısı artarsa bir sorun olmaz. Eğer sorun olursa da önümüzdeki yıllarda düşen takım sayısında değişim yaşanır ve eskiye dönülebilir" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Cihan Aktaş Bucaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title