Haberler

Bucaspor'a bayrak desteği

Güncelleme:

MİSLİ.com 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta evinde Fatsa Belediyespor'u 4-0 yenerek zirvedeki yerini koruyan lider Bucaspor 1928'e semtin ileri gelenleri, iş insanları, esnafları destek vererek bayrak kampanyası başlattı.

MİSLİ.com 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta evinde Fatsa Belediyespor'u 4-0 yenerek zirvedeki yerini koruyan lider Bucaspor 1928'e semtin ileri gelenleri, iş insanları, esnafları destek vererek bayrak kampanyası başlattı. Bir üst lige çıkmak için gün sayan sarı-lacivertlilerin heyecanına ortak olan Bucalılar, şampiyonluğa sonuna kadar inanıyor. Fırtına için tek yürek tek nefes olduklarını ifade eden Buca sakinleri semtin belli noktalarına dev bayrak astılar.

Sarı lacivertli taraftarlar da Bucaspor'un bayrağını dalgalandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bucaspor 1928'de Başkan Cihan Aktaş, "Bu renklere gönül veren tüm Bucalıları, kulübümüzü desteklemeye davet ediyorum" dedi. Aktaş, "Buca'nın değerlerine bağlı herkesi tek bir çatı altında tutmak için bayrak kampanyası çok değerli. Bütün sokakların bu bayraklarla donatıldığını görmek istiyoruz. El birliğiyle Bucaspor 1928'i şampiyon yapacağız" diye konuştu.

ÜST KLASMAN HAKEM İSTEĞİ

Kulüp Başkanı Cihan Aktaş, kalan maçlarda hata yapmadan yalnızca galibiyete odak olacaklarını söyleyerek, "Bu sezon inanılmaz zorlu süreçler yaşadık. Sakatlıklar, hakem hataları boy göstermeye başladı. Özellikle Fatsa Belediyespor maçında hakemi de yenmek zorunda kaldık. Son 180 dakikamız kaldı. O yüzden MHK'dan üst klasman hakem atamalarını bekliyoruz. Çıkıp sahada mücadelemizi vermek ve temiz bir futbolla şampiyonluğu göğüslemek en büyük arzumuz. Biz maçların sahada kazanılması taraftarıyız. Umut ediyorum ki son iki maçımızdan da galibiyetler elde ederek şampiyonluk sevincini Buca halkına yaşatacağız" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Cihan Aktaş Bucaspor Fırtına Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title