Haberler

Bucaspor 1928 Başkanı Futbolcuları Eleştirdi

Güncelleme:

Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş, sosyal medya hesabından futbolcular ve teknik heyetin kadro tercihiyle ilgili eleştirilerde bulundu. Aktaş, Şanlıurfaspor maçında kötü bir oyun sergileyen oyuncuların transfer görüşmeleri yaptığı iddialarını reddetti.

p>TFF 2'nci Lig'de geçen sezon 15 Haziran'da Konya'da oynanan Play-Off finalinde Şanlıurfaspor'a 3-0 yenilerek Spor Toto 1'inci Lig'e çıkma fırsatını kaçıran Bucaspor 1928'de Başkan Cihan Aktaş sessizliğini bozarak ilginç bir çıkış yaptı. Aktaş, sosyal medya hesabından futbolcular ve teknik heyetin kadro tercihiyle ilgili şok eleştirilerde bulundu. Aktaş, "Final maçı oynadığımız Şanlıurfaspor karşılaşmasında kötü bir oyun sergileyen, adeta oynamayan birinin 1. Lig'deki Şanlıurfaspor'a transfer görüşmeleri yaptığı gibi konuşmalar var ki bunun gerçek olmadığını düşünüyorum. Eğer öyle ise bundan çok net şekilde ihanete uğradığımızı anlamış oldum. Bir maç düşünün ki bu maç kader maçı olsun, bu maça analiz yapılmadan çıkılsın" dedi.

Cihan Aktaş, iddia ve tepkilerini, 5 maçtır forma giymeyen bir oyuncuya takım maça gitmek için asansöre bindiğinde ilk 11'de olduğu söylendiğini, son 3 maçtır kötü performans sergileyen sağ bekin oynatıldığını, hazır durumdaki oyuncuların oynatılmadığını dile gitererek sürdürdü. Cihan Aktaş, Konya'daki finale gitmek üzere sıfır ayarında arabasına bindiğinde aracın ilginç bir şekilde çalışmadığını da söyleyerek bunu tesadüf olarak görmek istediğini vurguladı. Başkan Aktaş'ın çıkışı sonrası sosyal medyadaki taraftar sayfaları da teknik direktör Sait Karafırtınalar'a istifa çağrısı yaptı. Bucaspor 1928'de finalin ardından 1.5 yıllık sözleşmesi süren teknik direktör Sait Karafırtınalar'la yola devam kararı alınmıştı. Sarı-lacivertlilerde yeni sezon hazırlıklarının da Karafırtınalar yönetiminde 15 Temmuz'da Buca Kaynaklar Tesisleri'nde başlayacağı açıklandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Şanlıurfaspor Sosyal Medya Cihan Aktaş Bucaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title