Haberler
BBC

Brezilya'nın Çeyrek Finaldeki Rakibi Belçika Oldu

2018 FIFA Dünya Kupası son 16 turu karşılaşmasında Belçika, Japonya'yı 3-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

2018 FIFA Dünya Kupası son 16 turu karşılaşmasında Belçika, Japonya'yı 3-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Japonya ise turnuvaya veda etti.

Belçika'nın çeyrek finaldeki rakibi Brezilya olacak.

Galatasaraylı futbolcu Yuto Nagatomo karşılaşmaya Japonya formasıyla ilk 11'de başlarken, 90 dakika sahada kaldı.

48'inci dakikada topla buluşan Japon milli futbolcu Gaku Shibasaki orta saha çizgisi üzerinden derinlemesine bir ara pası attı ve defans arkasına koşan Genki Haraguchi ile topu buluşturdu.

Haraguchi'nin sol ayağıyla yaptığı vuruş ağlara gitti. Skor 0-1 oldu.

52'nci dakikada ceza sahasına şişirilen topu uzaklaştırmaya çalışan Belçikalı Vincent Kompany'nin kafası sonrası Japon futbolcu Shinji Kagawa önünde kalan topu arkasındaki Takashi Inui'ye bıraktı. Inui'nin kaleyi karşıdan gören bir noktadan sağ ayağıyla yaptığı plase vuruş ağlarla buluştu. Japonya'nın hanesine bir gol daha yazıldı.

69'uncu dakikada kendi ceza sahasından topu uzaklaştırmaya çalışan Japon savunmasının havaya diktiği topta Belçika takımından Jan Vertonghen yaptığı kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. Skor 1-2 oldu.

74'üncü dakikada Belçikalı milli futbolcu Eden Hazard'ın sol ayağıyla ceza sahası içine yaptığı ortaya yükselen Marouane Fellaini'nin yaptığı kafa vuruşu kalecinin solundan ağlarlarla buluştu. Skor eşitlendi.

90+4'üncü dakikada Belçikalı kaleci Thibaut Courtois'nın elle başlattığı oyunda kontra atağa çıkan Belçika'da sağ kanatta topla buluşan Thomas Meunier, topu ceza sahası içerisine yolladı. Romelu Lukaku topun üzerinden atlarken, top Nacer Chadli'nin önünde kaldı. Chadli'nin vuruşunda top ağlara gitti, Belçika öne geçti.

Karşılaşma Belçika'nın 3-2'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

BBC

Japonya Belçika Japon Spor Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakmadan Geçme

LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak?
Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title