Haberler

Böyle taraftarlık olmaz olsun! Kulüp yöneticisi ve ailesini cayır cayır yakacaklardı

Güncelleme:

İskoçya Ligi ekiplerinde Celtic'in CEO'su Peter Lawwell'in evine molotof kokteylli saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu evde büyük bir patlama yaşanırken yangın çıktı. Alevler içinde kalınca büyük bir panik yaşayan Lawwell ve ailesi yara almadan saldırıyı atlattı. Fanatik Celtic taraftarlarının bu saldırıyı düzenlemiş olabileceği belirtilirken konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Celtic CEO'su Peter Lawwell ve ailesinin evine kimliği belirsiz kişilerce saldırı yapıldı. Molotof kokteylli saldırı büyük bir yangına sebebiyet verirken ailede yaralanan olmadı.

ARAÇLAR KÜL OLDU

Spor Arena'nın derlediği haberde; Peter Lawwell'in evinin önünde bulunan arabalara atılan molotof kokteylinin patlaması sonucu arabada çıkan yangın bir süre sonra eve de sıçradı. Gece saatlerinde çevredekiler tarafından yapılan yangın ihbarı sonrası bölgeye gelen 40 itfaiyeci, 8 itfaiye aracıyla birlikte yangına müdahale etti ve yangın kontrol altına alındı. Gün ışıdığında ise korkunç bir manzara ortaya çıktı. Peter Lawwell'in evinin bir kısmı ve evin önündeki araçlar kül olmuştu.

Böyle taraftarlık olmaz olsun! Kulüp yöneticisi ve ailesini cayır cayır yakacaklardı

SORUŞTURMA YAPILIYOR

Olayın arabalara atılan molotof kokteyliyle başladığını tespit eden Glasgow polisi, konuyla ilgili soruşturma başlattı. Lawwell'in CEO görevini yürüttüğü Celtic'ten de konuyla ilgili resmi açıklama yapıldı. Peter Pawwell'in evinde ve evin önündeki arabalarda ağır bir hasar meydana gelmiştir. Lawwell ve ailesi yara almadan olayı atlattığını ve sabah saatlerinde olay yerinden ayrıldı. Büyük bir şok yaşayan ailenin sağlık durumlarının iyi olması kulübümüzü memnun etmiştir. Güvenlik güçleriyle ortaklaşa çalışıp bu olayın faillerinin bulunmasına yardımcı olacağız.

CELTIC TARAFTARLARI YAPMIŞ OLABİLİR

İskoçya basınında yer alan bazı yorumlarda, 9 yıl sonra ezeli rakibi Rangers'a şampiyonluğu büyük bir farkla kaybeden Celtic'in fanatik taraftarlarının bu saldırıyı düzenlemiş olabileceği ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Celtic Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title